2016/06/30

#52ListsProject: List 17

Sen enempää asiaan paneutumatta, hankalia elämänvaiheita on ollut paljon. Mutta niistä on luovittu läpi tähän päivään.

JTJ_4853-5

There are too many difficult times in my life which I don't want to go back to - the main thing is, that I've survived through them all.

2016/06/28

#52ListsProject: List 14

Aiemmin vahingossa väliin jäänyt lista asioista, jotka tekemällä koko elämä järjestäytyy ja siistiytyy hieman.

JTJ_4848-4

The 14th list which I accidentally skipped earlier is about things I can do to cleanse my whole life.

2016/06/21

A bowl of sushi

Palaan reissuhommiin myöhemmin, mutta first things first: RUOKAA. Jo jonkin aikaa yksi suurimmista ruokatrendeistä on ollut kulhot. Ensin puurosta ja sen tuunaamisesta tuli trendikästä, sitten huurteisilla marjoilla ja syötävillä kukilla koristellut smoothiet nautittiin kulhosta, ja nyt oikeastaan mikä tahansa ruoka on luvallista kipata kuppiin ja koristella salonkikelpoiseksi.

Yksi lempiruuista, joka kaiken lisäksi todellakin on sata kertaa helpompi nauttia kulhosta, on sushi. Tottakai osa itsetehdyn sushin viehätyksestä piilee nimenomaan siinä näpertelyssä, mutta arkipäivänä töistä tullessa ei paljoa huvita alkaa rullailemaan levää, kun vatsa kiljuu nälkäisenä. Sushibowl on helppo vaikka jokaisen syöjän höystää omilla lemppareillaan, ja syödä haarukalla (vaikka henk.koht. tykkäänkin syömäpuikoista). Lisäksi siitä saa monipuolisen aterian kesälläkin, kun ei huvita kokkailla mitään lämmintä. Arjen pientä luksusta, sanoisin.


JTJ_4833-2JTJ_4828-1-2JTJ_4840-3

Sushiriisi / wakame-levä / lehtikaali / kurkku / avokado / porkkana / graavilohi / paistettu siika / sushi-inkivääri / kevätsipuli / seesaminsiemenet / wasabi / soija


Nowadays the trend is to eat everything from a bowl - customized porridge, smoothies and even sushi. I made my first sushi bowl the other day, and it turned out just as delicious as I hoped! And cooking like this is so much easier than trying to get nigiri and maki to look like even half of what they're supposed to, especially when coming home from work tired with a screaming stomach. With rice on the bottom sushi bowls are easily made with each eater's preferable ingredients. This is what I call everyday luxury.

2016/06/19

Travel Planning

Heissan!

Jonnekin on taas hävinnyt kolme viikkoa. Tai ei mitenkään jonnekin, kyllä minä tiedän, minne ne ovat kadonneet - Helsinkiin, Rotterdamiin, töihin, kevään viimeisiin treeneihin. Kun aurinko on paistanut, tuuletusparvekkeella lukemiseen. Elämään.

Ihan vielä en saanut kaikkia Wienin ja Grazin reissun kuvia tänne, saatika viimekesäisen Berliinin, kun jo piti kipittää lentokoneeseen ja Rotterdamiin. Oli eeppinen reissu, räpsyjä seuraa perästä.

Ja viikon päästä pitäisi matkustaa taas, tällä kertaa ikuisuushaavekohteeseen Islantiin! Joku järjellisempi olisi varannut majoitukset hieman aiemmin kuin me, mutta päivän huhkimisen jälkeen homma alkaa olla paketissa. Enää tarvitsee vain raahata luunsa kentälle, napsauttaa aivot lomamoodiin ja nauttia.




Hi there!

I don't know where three weeks have gone, again. Sorry, I'm lying, I do know where they've gone - whilst travelling to Helsinki and Rotterdam, working, dance training. Spending every rare minute of sunshine outside. Living.

I didn't even get all the Wien & Graz pictures here, nor the ones taken in Berlin last summer, when already I had to run to catch a flight to Rotterdam. The trip was epic, photos later.

And after a week I'll be travelling again - this time towards a long-time dream country, Iceland! One with more brains than us would've booked accommodation way earlier, but after working all day we now finally have almost everything in order. So now all we'll have to do after one week's work is to get to the airport, fix our brains into a holiday mode and enjoy.