2013/01/06

4 years

Huihai, ihan unohdin, että blogi täytti eilen neljä vuotta! Tuntuu, että alkuajoista olisi kulunut jo pidempikin aika, sillä elämä on siinä ajassa kuitenkin muuttunut melkoisesti. Samalla myös kirjoittaminen ja kuvaaminen ovat (toivottavasti) kehittyneet, ja saa olla edes hitusen ylpeä siitä, mitä tekee. Kiitos kaunis kaikille, jotka ovat kulkeneet Twilight Colan matkassa joko pitkän tai lyhyen hetken ajan! :)

Suoran kuvaoksennuksen sijaan kesäisen eläimellistä menoa á la Ranuan eläinpuisto pääsee tällä kertaa tsekkailemaan Flickrissä. Sillä onni on bambi, joka pääsee kielikylpyyn.


Ranualla 28


OMG, I almost forgot - this blog turned four years old yesterday! Phew. It feels like ages since I started. Life has changed a lot since then, and I've grown as a writer and photographer, too (I hope). Thank You all, who have been travelling with Twilight Cola either for a little while or a long time! :)

p.s. Deers are lovable. More animal pics from last summer (taken at Ranua Zoo) can be found at Flickr.

7 comments:

 1. Onneaonnea neljävuotiaalle! <3 Kohtahan tässä päästään kummatkin esikouluun, kun omakin blogi täyttää kesäkuun alussa 4 vuotta. ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitän!! Oho, sekin on ollut jo niin pitkään pystyssä. :)

   Delete
 2. Onnea neljästä vuodesta! En ole itse ollut niin pitkään matkassa mukana, mutta kiitos kuitenkin hyvästä blogistasi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja kiitos itsellesi blogistasi. ;)

   Delete
 3. Paljon onnea :) Toivottavasti intoa piisaa jatkossakin <3 Superhauska tuo kielikylpy :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Eiköhän sitä, vaihtelevalla tahdilla. :)

   Delete