2013/02/04

White Shadow

Asukuvia kesältä, syksyltä ja jopa talvelta.

asuja2013_09asuja2013_08asuja2013_07asuja2013_05TMP_3725-3asuja2013_01asuja2013_02asuja2013_04asuja2013_06DSC_0038-1asuja2013_03asuja2013_14asuja2013_10asuja2013_12asuja2013_11asuja2013_13TMP_2512-1

Vuoden...

...asut: shortsit, farkut, syksyllä mekot, talvella suuret villatakit joihin hautautua, pitkästä aikaa myös hupparit.

...asusteet: värikäs kynsilakka, sulkakorvikset, nahkavyöt.

...kengät: Converset, kuinkas muutenkaan (vuonna 2012 Converse-perhe kasvoi peräti kolmilla uusilla tulokkailla: perinteisillä punaisilla, light-versioisilla mintunvihreillä sekä kylmempiin säihin tarkoitetuilla nahkaisilla), konjakinruskeat nilkkurit, uudet snoukkapopot.


Kesäkuvia katsellessa haikailee auringonpaisteen, päivetyksen ja pisamien perään. Sen sijaan kiloja en kaipaa. Niitä karisi syksyn mittaan tarkoituksettomasti, mutta eipä se haittaa - olen ulkomuotooni tyytyväisempi nyt kuin aikoihin. Vielä kun saan nykyisen treeni-innon pidettyä yllä, niin saan kenties saavutettua jotain, josta ei entinen liikunnanvihaaja olisi voinut haaveillakaan.

Osa kuvista ystävien ottamia, kiitokset!


Here are some outfits from last summer and autumn, and there are a couple newer ones, too. In the summer I lived in shorts and tops, autumn is always filled with dresses and in the winter I love big knits which I can bury myself into. I bought three pairs of Converse Chucks last year - red, mint green and brown leather ones. Love each and every pair!

I thank my friends for some of the photos.

27 comments:

 1. Näytätköhän hieman siltä t.A.T.u.-bändin Lena Katinalta? :-) Ihan hirmu kaunis kyllä olet!! Ja ihania asuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sehän on salattu entinen elämäni! ;) Taisi pikkusisko alunperin tän asian keksiä vuosia sitten.. Kiitos!

   Delete
 2. Sulla on mahtavat hiukset, olen aiemminkin kiinnittänyt huomiota täällä vieraillessani (jos nyt tällainen kommentti sallitaan). Yleensähän suomalaisilla naisilla on aika laimeet hiukset, sellaiset hyvin ohuet eikä oikein mihinkään jänniin kampauksiin taipuvat.

  Anyways... Tulin taas offtopic-aiheiselle visiitille, kun olisi taas yksi juttu, jossa osaisit ehkä auttaa. Tunnen erään venäläisen arkkitehdin, joka tuli opiskelemaan tähän samaan paikkaan, jossa olen. Se olisi kiinnostunut työskentelemään Suomessa arkkitehtina, mutta koska venäläistä tutkintoa ei hyväksytä Suomessa, niin se ei onnistu suorilta käsin. Vaihtoehtohan on tietysti opiskella maisteriopinnot Suomessa, ja saada näin arkkitehdin pätevyys Suomessa toimimiseen.

  Tarkoitukseni olisi nyt auttaa häntä hiukan, jos löydän informaatiota muutamasta asiasta. Osaatko kertoa, kuinka helpolla Oulussa tai Tampereella voi opiskella englanniksi maisteriopintoja arkkitehtuurista? Vai ovatko kaikki kurssit vain suomeksi? Ja sitten, oletuksella, että maisteriopintoihin hakiessa täytyisi toimittaa portfoliotakin: Onko mitään nettisivua, mistä näkisi millaisia portfolioita yms. tyyliseikkoja Suomessa arvostetaan arkkitehtipiireissä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka pitkästä aikaa! :) Jep, kyllä itsekin olen ihan onnellinen siitä, ettei päässä kasva "perinteinen suomalainen hiuslaatu".. Mutta onhan näistä oma harminsa. Useat kampaajat eivät esim. osaa käsitellä tällaista pehkoa. :P

   Valitettavasti en tiedä englanninkielisistä maisteriopinnoista juurikaan - toki englanninkielisiä kursseja löytyy, mutta tuskin koko koulutusta voi englanniksi opiskella. :/ Aalto-yliopistossahan on juuri tällä hetkellä maisterihaut käynnissä (vielä ensi viikon!), ja ainakaan tämän haun perusteella (http://www.aalto.fi/fi/studies/education/) arkkitehtuuria ei voi englanniksi opiskella. Oulussakaan en muista moista olevan, mutta ulkomaisia opiskelijoita siellä on kuitenkin pyörinyt paljon. Paras keino lienee ottaa yhteys suoraan opinahjoon ja kysyä sitä kautta! Vaikka melkeinpä Suomessa täytyy osata paikallista kieltä, että voisi arkkitehtina toimia. :/ Ei toki välttämättä, mutta on siitä paljon apua. Kommunikointiongelmia kun tuntuu olevan reilusti silloinkin, kun kaikki periaatteessa puhuvat samaa kieltä. :P

   En usko, että Suomessa "piireissä" arvostetaan sen kummempia seikkoja kuin muuallakaan. Freeseillä ideoilla ei mene metsään! Pelkälle korjausrakentamiselle ei ehkä kannata portfoliota perustaa, vaan pitäisi olla monipuolisesti erilaisia töitä. Maankäyttö- ja aluesuunnitelmat tuntuvat viime vuosina nostaneen päätään, tai sitten itse vaan olen kiinnittänyt niihin enemmän huomiota. Nykyarkkitehtuurin osalta Suomessa arvostetaan paljon aitojen materiaalien käyttöä ja Keski-Eurooppalaista tyyliä (esim. Sveitsi). Joku voi tietysti olla eri mieltä, mutta näin itse asian näkisin. :)

   Toivottavasti tästä oli mitään apua - varmaan oikeasti kannattaa kysyä yliopistoilta suoraan asioista. Opiskelijoitahan he haluavat, ja nimenomaan maisterivaiheen, kun rahoitus tulee kuitenkin valmistuneiden mukaan. Joten en usko, että kukaan jaksaisi alkaa nihkeilemään asiasta. :) Vaikka tietyt protokollat sitten olisikin.

   Delete
 3. Niin ja joo, luultavaahan on ettet esim Tampereen arkkitehtuuripuolta sen enempää tunne, mutta lähinnä ajattelin, jos näistä jutuista on jotain sellaista yleistä tietoa, jonka kaikki alaan liittyvät tietää. :) Vaikka että jossain paikassa on paljon ulkomaisia tutkinto-opiskelijoita, ja toisessa ei ollenkaan.

  ReplyDelete
 4. Voi luoja miten ihana toi viimenen kuva! Purrrrrrr ;)

  ReplyDelete
 5. Ihana,ihanin tuo vika kuva ^__^

  ReplyDelete
 6. Oletpas suloinen :) Ja ihanat minttumaiharit!

  ReplyDelete
 7. Lintumekko oli yksi ihanimmista <3. Heeei miten saat noin pitkän ja tasapaksunnäköisen(?) tukan pysymään noin hyvin pöyhittynä? Vai pysyykö se vain kuvien verran :D? Siun tukka näyttää toki paksulta muutenkin, mutta itselläni paksu tukka painonsa vuoksi ei vaan pysy pöyhänä ;<.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiits, se on minustaki kiva! ^___^ Hmm, mun tukka on tosi voimakkaasti hapsutettu, etummaiset on vähän yli olkapäiden, kun pisimmät hiukset on puoleenselkään. Se auttaa ainakin jonkun verran. :) Lisäksi mun hiusrutiini pesun jälkeen on se, että pidetään pyyhetötteröä päässä n. tunti, ja kun se otetaan pois, tungetaan erilaisia mömmöjä fledaan ja sitten niillä kosteilla hiuksilla nukkumaan niin, että hiukset levittää ympäri tyynyä. :D Aamulla suoristan latvat ja pahimmat afrot pois, mutten tyveä ollenkaan.

   Mun hiukset ei oo megapaksut, ne on pääasiassa tosiaan ilmavat. Tosin silloin, jos ne on suoristettu, ne selkeästi painaa myös enemmän, eikä pysy pöyheänä kuin hetken. Kiharoista on siis suuresti hyötyä tuossa mielessä.

   Delete
 8. Kiitos!! Ja kuule, kyllä tästä on välillä harmiakin. ;)

  ReplyDelete
 9. Olet ainoa suomalainen bloggaaja, jonka vaatekaapista huolisin ylleni ihan mitä vaan. Vau, vau, vau. Ja nuo hiukset! Ja silmät! Ja kasvot! Haluan olla sinä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salla, hullua!!! Taisi kommenttisi olla suurimpia kohteliaisuuksia, mitä oon saanut. o____O Hui. KIITOS. Mutta sinä oot kyllä ihana omana itsenäsi! Ei kannata haluta olla minä muutenkaan, tietäisitpä minkälainen määrä ongelmia tämän pään sisällä jyllää. x)

   Delete
 10. Oot niin älyttömän kaunis muru ♥

  ReplyDelete
 11. Söpöyttä :)

  P.S Et ole tainnut pysyä mun uusien blogien perässä :D
  Popblogi on edelleen, mutta nyt on taas uusi (ja muut kuopattu)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiits!

   Ja en oo en. :D Täytyypä käydä tsekkaamassa!

   Delete
 12. Oletpa kaunis! Ja kesä <3. Näitä kattellessa tullee ikävä shortsikelejä ja kesää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! ^___^ Shortseja ja +20-lämpöasteita kaivataan kovasti täälläkin!

   Delete
 13. Sulla on tosi ihania vaatteita! Mistä oot löytäny tollasen Joy Division-topin? Vai onko se leikattu miesten t-paidasta?

  Onpa siistiä löytää blogi, jonka asukuvat oikeasti miellyttää mun silmää. Toivottavasti teet tällasia kollaaseja jatkossakin (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh, kiitos!! Joy Division -toppi on ostettu pari vuotta sitten Lontoosta Urban Outfittersistä. Samoja paitoja toki liikkuu markkinoilla eritoten miesten t-paitoinakin, joista on sitten helppo leikellä omansa. :)

   Kiitos vielä kauniista saanoista! Kollaaseja teen taatusti taas kun materiaalia löytyy. :)

   Delete