2014/09/23

Postcards fra Norge V

Pikku piipahdus kaupunkiin luonnon upeuksien keskellä. Bergenissä viehättivät vanhat puurakennukset, hyvät oluet ja veden läheisyys. Kuin Kööpenhamina, mutta pienempi. Illalla leirintäpaikkaa ei noin vain löytynytkään siltä puolelta vuonoa, missä olimme. Kun pienen tuskailun ja kolmen kilometrin ajamisen kohti ylämaita ja yhä sankkenevaa metsää jälkeen saavuimme maatalon pihalle, piti hetki miettiä, että missäs pirussa sitä nyt ollaan. Paikalla jo olleen saksalaisperheen avustuksella saimme kiinni talon emännän, joka piti pelloillaan ikään kuin edullista leirintäaluetta. Siellä sitten nukuttiin teltoissa lammaslaumojen kilistäessä kellojaan rinteillä. Parasta!


Norge roadtrip-166Norge roadtrip-168Norge roadtrip-167Norge roadtrip-169Norge roadtrip-171Norge roadtrip-174Norge roadtrip-175Norge roadtrip-196Norge roadtrip-178Norge roadtrip-179Norge roadtrip-180Norge roadtrip-184Norge roadtrip-176Norge roadtrip-182Norge roadtrip-186Norge roadtrip-187Norge roadtrip-189Norge roadtrip-191Norge roadtrip-194Norge roadtrip-195Norge roadtrip-197Norge roadtrip-198Norge roadtrip-199


Bergen in Norway is such a lovely town I can't but keep sighing when looking at these pictures.

4 comments:

 1. No nyt on tuttuakin tutummat huudit! On tullut käytyä parilla työreissulla tuolla ja vietin viimevuonnakin kuukauden Bergenissä. Mieletön kaupunki, vaikka työpäivien jälkeen aina satoikin kaatamalla ja oli pimeää ja kallista ja kaikki paikalliset oli niin onnellisia ja mitä vielä. Kerkesi siinä ajassa tietysti käydä vuorillakin, Fantoftin sauvakirkolla, Bergen Akvarietissa, kolmesti leffassa ja bongailla Dolk-katutaiteilijan taiteita, joita saattaa nuo omatkin bongauksesi olla.. Huvittavaa oli myös bongailla paikallisia black metal -legendoja lähikuppilassa. Tahtoo taas tonne..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho! Kuulostaa huipulta. Pidempi oleskelu Bergenissä kiinnostaisi kyllä itseäkin, täytyy katsoa jos jossain välissä olis mahdollista. :) Samoin Dolk laitettu korvan taakse!

   Delete
 2. Kivan näköisiä paikkoja ja mukava matkata kuvien mukana. Nyt tuli kaipuu kesään ja aurinkoonkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Matkakaipuu (ja kesäkaipuu) taitaa kyllä olla ikuista. :)

   Delete