Kun himoitsee tiettyä ruokalajia (avokadopastaa), muttei halua syödä sen tärkeintä ainesosaa (pastaa), täytyy vain tarttua kauhanvarteen ja toivoa parasta. Tämä versiointi tosin oli äärimmäisen helppo: lautaselleni eksynyt "spagetti" on tehty mustapavuista. Se siis on luonnollisesti vehnäversiota huomattavasti proteiinipitoisempaa, mutta lisäprotskua ja -makua hain vielä katkaravuista. Nami!
Made some famous avocado pasta without the pasta. My spagetti is made of black beans and additional protein comes from the prawns. Yummy!
Avokadopastaa en ole kokeillut mutta papupastaa sen sijaan-ihan käypä vaihtoehto! Itse tykkään siitä mung-papupastasta. Ja nämä ovat kyllä tosi täyttäviä! mä kyllä syön ihan vehnäpastaakin, mutta aina silloin tällöin papuversiota :) Huomasin muuten kotimaisen, tattari-härkäpapupastankin olemassa olon, sitä voisin kokeilla seuraavaksi :)
ReplyDeleteTattari-härkäpapupasta! Täytyy munkin etsiä sitä seuraavaksi, sillä kotimaisuus on ehdottomasti aina tavoittelemisen arvoinen asia. :) Papupastat tosiaan täyttää aika reippaasti - asia, jota en ihan hoksannut ekalla kerralla spagettia keittäessäni. xD
DeleteThis comment has been removed by the author.
ReplyDelete