2015/08/09

Avocados & prawns

Kun himoitsee tiettyä ruokalajia (avokadopastaa), muttei halua syödä sen tärkeintä ainesosaa (pastaa), täytyy vain tarttua kauhanvarteen ja toivoa parasta. Tämä versiointi tosin oli äärimmäisen helppo: lautaselleni eksynyt "spagetti" on tehty mustapavuista. Se siis on luonnollisesti vehnäversiota huomattavasti proteiinipitoisempaa, mutta lisäprotskua ja -makua hain vielä katkaravuista. Nami!


JTJ_0455-207JTJ_0457-208

Made some famous avocado pasta without the pasta. My spagetti is made of black beans and additional protein comes from the prawns. Yummy!

3 comments:

 1. Avokadopastaa en ole kokeillut mutta papupastaa sen sijaan-ihan käypä vaihtoehto! Itse tykkään siitä mung-papupastasta. Ja nämä ovat kyllä tosi täyttäviä! mä kyllä syön ihan vehnäpastaakin, mutta aina silloin tällöin papuversiota :) Huomasin muuten kotimaisen, tattari-härkäpapupastankin olemassa olon, sitä voisin kokeilla seuraavaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tattari-härkäpapupasta! Täytyy munkin etsiä sitä seuraavaksi, sillä kotimaisuus on ehdottomasti aina tavoittelemisen arvoinen asia. :) Papupastat tosiaan täyttää aika reippaasti - asia, jota en ihan hoksannut ekalla kerralla spagettia keittäessäni. xD

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete