2016/09/13

Autumn dinner

Viime viikolla tuli testattua Verson lanseeraama Härkis, joka on kotimainen, härkäpavuista tehty lihan korvike ruuanlaittoon. Se on valmista sellaisenaan, mutta toki lämmitys ja mausteet tekevät sille terää. Itse heitin Härkikset pannulle, joukkoon tomaattimurskaa ja texmex-mausteita. Tässä vaiheessa öljyllä sivellyt bataatinpuolikkaat olivat olleet uunissa jo tunnin, joten heti kun ne olivat kypsiä, latasin päälle kasan Härkistä, fetaa ja itse tehtyä guacamolea. Salaattia vielä tuomaan raikkautta, niin syksyinen ateria oli valmis. Helppoa, hyvää ja upposi talouden lihansyöjällekin!

(Huomasin vasta jälkeenpäin, että Härkis ei ollutkaan aivan gluteeniton, mutta eipä siitä mitään vatsanväänteitäkään tullut onneksi.)


Härkis


Last week I got to test out Härkis, a Finnish new vegan product made from broad beans. I heated it up on a pan, added some tomato crush and texmex spices. With sweet potatoes made in the oven and some feta cheese, home made guacamole and fresh salad a perfect autumn dinner was served!

No comments:

Post a Comment