2017/02/28

Metsäkahvit

Olen tuskin ainoa, jonka mielestä lumikinokset - niin kauniita kuin ovatkin - saisivat jo väistyä ja kesän tulo kiihtyä. Mutta koska eletään juuri ja juuri vielä helmikuuta ja juhannukseen on yhtä pitkä matka kuin siihen, että minusta tulisi Englannin kuningatar, on parempi vain yrittää sopeutua ja ottaa lumesta irti kaikki mikä lähtee. Ja eipä siinä, kun nappaa kahvit termariin ja nauttii lämpimästä juomasta metsän laidalla, auringon lämmittäessä poskipäitä, niin kehtaahan sitä talvesta nauttiakin.


Coffee in the woods 1Coffee in the woods 4Coffee in the woods 3Coffee in the woods 2Coffee in the woods 5Coffee in the woods 6Coffee in the woods 7


I can't be the only one who's pretty much bored of winter. Not that it's not beautiful, but I can't wait for warm summer days. Unfortunately those are as far away as me becoming the Queen of England, so one might as well try to enjoy the snowy season. And what's not to enjoy - just grab your coffee with you, head to the countryside and sip away the hot drink whilst getting some sun to your cheeks.

No comments:

Post a Comment