2017/06/04

Chasing highs

Heissan! Long time no see, ja sitä rataa.

1. Kiirekevät. No, loppukeväät ja erityisesti toukokuut ovat niitä hetkiä, jonne aina jotenkin kasaantuu kamalasti kaikkea, vaikkei enää olisi edes opiskelija ja kärsisi tenttisumasta. Työdeadlineja ja tanssikisat, niissähän se kaikki aika on mennyt. Olo on välillä ollut kuin kiipeäisi ylös loputtomiin jatkuvaa vuorenseinämää.

2. Asiaa ei auta toi sää. Ruoho ehkä vihertää Oulussakin, mutta puut ovat hädin tuskin hiirenkorvilla ja Jäämereltä puhaltava tuuli saa katumaan sitä, että kantoi talvivaatteet jo varastoon. Kesäkuu on vitsi vain. Onneksi tein asiaan soveltuvan loistavan soittolistan, se lohduttaa edes hieman. Ja kohta on kesä ja festarit! Sen pidempiä reissusuunnitelmia ei ole, mutta onhan tässä näitä edellisiäkin matkoja vielä blogiin purkamatta.

3. Täytin muutama viikko sitten 34 ja näytän nykyään tältä (silloin harvoin kun olen jaksanut suoristaa hiukseni). Ei voi sanoa, etteikö ikä alkaisi pikkuhiljaa tuntua. Ei kaikessa, mutta joissain asioissa. Eritoten, kun muistaa solumyrkkyjen aiheuttaman vanhenemisvaikutuksen. Eli tosiasiassa kroppani on jo neljäkymmentäneljä. Kohtalaisen järkyttävää, kun mieli siintelee edelleen jossain kaksvitosessa. Että yritä siinä sitten löytää kultainen keskitie!


P.S. Toi Vai-kon merinovillainen pipo on maailman paras. Suosittelen.

Helloooo! Long time no see etc.

1. I've been soooooo busy. I thought autumn was like hell but the spring has been worse. Too many deadlines and dance stuff on the top has made me feel like climbing a never-ending mountain.

2. The weather doesn't help. I mean come on, it's already June and there's barely any green anywhere!!! Spring (& thus summer too) is really really late in Finland this year. Luckily I made a playlist to match the coldness. 

3. I turned 34. And nowadays look like in the pic above, at least when I have the time and energy to straighten my locks. To tell you the truth, I actually start to feel old sometimes. Maybe 30-something isn't that old yet, but one has to remember that the chemo has made my body about 10 years older than it is. So that makes forty-four. Yikes! A bit harsh when one's mind still thinks she's 25.

But I love that Vai-ko merino wool beanie! It makes everything better.

6 comments: