Enää muutama viikko, niin suuntaan Hampuriin! Pohjoissaksalainen kaupunki jatkaa työpaikkamme ulkomaan excujen perinnettä Keski-Euroopan satamakaupungeista - ensin olimme Kööpenhaminassa, sitten Rotterdamissa (kuvia seuraa pian! vain vaivaiset kaksi vuotta myöhässä), ja nyt matkaamme Hampuriin. Olen suuri punatiilisten teollisuusrakennusten ystävä, joten odotan Hampurilta rujoa kauneutta ja rentoa fiilistä. Osana ohjelmaa on tietenkin paikalliseen arkkitehtuuriin tustuminen. Tiedän, että haluan käydä myös Reeperbahnilla ja entisen teurastamoalueen kirpputoreilla, mutta otan kaikki vinkit - eritoten hyvistä ruokapaikoista - ilolla vastaan!
Only a few weeks and we're off to Hamburg! The Northern German city continues our office's tradition of heading to harbour towns on our excursions abroad - first we visited Copenhagen, then Rotterdam (pics are coming...) and now Hamburg. I love the aesthetics of everything slightly decayed and rough, red-bricked industrial buildings, city ports - so I'm anticipating a whole lot from the city. Of course local architecture will be on our agenda, but I also want to visit Reeperbahn and the former meat packing/slaughter area and all its flea markets. But I'm all ears for any tips to Hamburg! Especially if they involve food.
No comments:
Post a Comment