2012/06/11

St. P

Hei hoi! Hengissä ollaan, vaikka kolmen viikonlopun reissuputki vaatiikin veronsa.

Pietari-matkan ensimmäinen osa on nyt kuitenkin luettavissa Lilyssa! :)


Pietari_651Pietari_696Pietari_310Pietari348_2Pietari_287Pietari_583TMP_9290

p.s. Onko jollain muullakin Operaa käyttävällä ongelmana, etteivät tämän blogin otsikot näy kunnolla? Pitäisi olla lennokas kaunokirjoitusfontti, mutta selain kääntää sen - tattadaa - comic sansiksi. Voi elämä.


Heyy! I'm alive, although travelling for three weekends straight can be a bit on the heavy side. Anyway, the first part of posts/pictures from my trip to St. Petersburg can now be seen at Lily. :)

11 comments:

 1. En tiedä Operasta, mutta mun Firefoxilla ainakin näkyy symppikset comic sansit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uaah! Pitänee siis vaihtaa joku yleisempi fontti tilalle..

   Delete
 2. Mulla kans Firefox ja mua on jo pidemmän aikaa huvittanut toi aika monessa Bloggerin blogissa esiintyvä comic sans-ilmiö :D Tosin välillä ne kyllä saattaa näyttää ihan normaaleilta, mikähän siinä mättää..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Mulla jo aiemmin aina välillä veti comic sansiksi Operalla, mutta yleensä sivun päivittäminen auttoi. Muilla selaimilla toimi hyvin. Ilmeisesti mikään ei sit enää toimi.. Täytynee vaihtaa fontti.

   Delete
 3. Jeps, joku aika sitten näkyi vielä vaan sillontällön comic sansia mutta nyt näyttäisi olevan pysyvä ongelma..harmillista. Ja Opera siis käytössä.

  ReplyDelete
 4. Mullakin on Firefoxilla sama juttu, joskaan ei joka kerta. Comic sans -mörkö tosin vaivaa muitakin blogeja, mutta fontti korjaantuu kun sivun päivittää. Ei vaikuttaisi olevan riippuvainen alkuperäisen fontin tyylistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okra. Mulla päivitys ei enää auta, vaikka ennen ongelma poistui nimenomaan sillä. :/

   Delete
 5. Vähän lisää vettä myllyyn - myös Google Chromella otsikot ovat comic sanssia. :) En tosin olisi kiinnittänyt koko asiaan huomiota ilman mainintaa. Ihana blogi muuten, otsikon fontti ei hämää liikaa. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos! ^____^ Kyllä menee toi hiivatin fontti vaihtoon heti, kun jaksan ja ehdin. Samalla vaihtunee sitten bannerikin. ;)

   Delete