2013/11/11

Varaslähtö jouluun

Myönnän, jouluhulluus on iskenyt minuun. Tosin niin se yleensä tekeekin iltojen todella pimetessä lokakuussa, vain hävitäkseen viikoiksi ja tullakseen takaisin jouluaattona, kun kuusen tuoksu leviää huoneisiin. Menneellä viikolla otimme Reiskan kanssa pienen varaslähdön jouluun kera herkkujen ja esiin kaivettujen jouluvalojen. Ähkyä siivittivät töllöstä katsotut Bambi sekä legendaarinen Scream, jonka VHS-version kohina särki silmiämme. Nams silti.


JTJ_4573-3JTJ_4571-2JTJ_4576-5Xmas escapeJTJ_4601-9Xmas escapeJTJ_4593-8JTJ_4605-11JTJ_4580-6Xmas escapeJTJ_4611-12


Ok I admit I'm falling into the christmas crazy section here. I always feel the holidays when evenings get darker in October. Usually the feeling goes away for weeks, right until Christmas Eve when the smell of fresh spruce brings it back again. Last week me & Ravenwaves took an early start to Xmas with some yule time treats, fairy lights and Disney's Bambi. Yum.

8 comments:

 1. Ihania tunnelmakuvia <3

  Ja kiitos, nyt alkoi tehdä ihan älyttömästi mieli riisipiirakkaa munavoilla <3__<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!

   Ja haha, auttaakohan himotukseen jos kerron, että oli ihan sikahyvää syödä pitkästä aikaa kunnon munavoilla noita karjalanpiirakoita.. <3

   Delete
 2. tuo muumimuki on minun suosikki, kun haisuli suksilla on niin oivallisen näköinen! sillä on kutakuinkin samanlainen ilme ku mulla varmasti olis sukset jalassa!

  ReplyDelete
 3. karjalanpiirakkaa heti mulle kans!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikun kauppaan! Vois itekin harkita taas viikonloppuna..

   Delete
 4. Voi ihanan jouluista! <3 Hyvät eväät näyttää olevan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Hyvät evät olikin, aina mahakipuun asti. :D

   Delete