2013/11/03

Dreams of rough & pastel

Sisustuskuume.

Kynttiläkuume.

Keijuvalokuume.

Tiedän, tuikkukippoja ja astioita ja tilpehööriä löytyy hyllyjä notkistamasta jos jonkinmoista, mutta ainahan saa haaveilla, eikö? Etenkin, kun on se joulukin tulossa… Tiedän myös, etten juuri harrasta kollaaseja blogissa. Koin kuitenkin pakonomaiseksi kerätä muutamia pieniä kauniita esineitä yhteen kasaan, sunnuntai-illan piristykseksi. Todellisuudessahan lista on loputon. Esteetikko kiittäisi ja kumartaisi lottovoitosta.
Allas-valurautakynttilänjalka Iittala / Piilopaikka-tarjoiluvati Arabia / betoninen tuikkukuppi Granit / valosarja Granit / tämän vuoden jouluinen Muumi-muki Arabia / Hayn Kaleido -tarjotin Finnish Design Shop / Menun Kettle -teepannu Finnish Design Shop / Ferm Livingin Mr. Small Robot -tyyny Finnish Design Shop


In the darkness of November I find myself dreaming about interior design and decorating. Here are just a few little things I would surely be glad to find from the insides of some christmas wrappings!

12 comments:

 1. Ahaa... sulla on jo tuo Kuusen alla -muki! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei mulla sitä vielä ole! ;) Nämä kapistukset ovat vasta haaveissa.

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Tuo robottityyny on ihan paras! Eikä noi muutkaan huonoja ole lottovoitto mukaanlukien. Kun toisella silmällä vahtii koiran tekemisiä niin näköjään onnistuu samalla poistamaan oman kommenttinsa...

  ReplyDelete
 4. Kivoja kaikki! Mä haaveilen kanssa noista Kaleido-tarjottimista! Miks tehdään liikaa kaikkea ihanaa ja miksei kaikkea voi saada? :) Onneksi sitä nykyään osaa nauttia ja inspiroitua pelkästä haaveilustakin ja ikkunaostoksista. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Näissä kollaaseissa ja yleensäkin haaveilussa on kyllä rahan säästön lisäksi se hyvä puoli, että sitä alkaa havaita, että kaapeista saattaa jo löytyä varsin samankaltaisia kapistuksia… Tai että samoja voi esimerkiksi rakentaa tai askarrella itse. :)

   (Tuon robotin silti aion varmasti kotiuttaa!!)

   Delete
 5. Going Here dolabuy.co find more info he said Check Out Your URL other

  ReplyDelete