2013/12/01

Joulupuu on rakennettu

…joulu on jo ovella. No on se!!

Olen aina rakastanut joulua. Pienempänä tein Sylvanian Families- ja muista leluista jouluisia asetelmia huoneeseeni, pahimmillaan tuhlasin kallista filmiä ottaakseni työni tuloksista epätarkkoja valokuvia, muka joulukortteihin. Itsenäisesti asuessani en ole koskaan jaksanut panostaa koko juhlaan kynttilöitä enempää - miksi turhaan, kun itse joulu tulisi kuitenkin vietettyä muualla, oikean kuusen ja ruoan tuoksussa?

Tänä vuonna päässäni on kuitenkin napsahtanut jotain. Laitan joulua. Omaan kotiini.

Hullu mikä hullu.


JTJ_5380-5Dec 1st **JTJ_5376-4Dec 1st *


p.s. Useampi sisustusblogi on kätevästi neuvonut, jotta saadakseen kruunukynttilään nätin valuman, kannattaa sitä aluksi polttaa pieni hetki avoimen ikkunan edessä. Voisin lisätä tähän, että mikäli asut yhtä tilkitsemättömässä talossa kuin minä, ei sen ikkunan edes tarvitse olla auki. Tarvitaan vain ulkona myrskyävä merituuli ja alkuperäiset karmit ikkunalaseineen, niin eiköhän se kynttilä valu ja lepata ihan itsekseenkin. Argh.


First of December. Today you can officially start celebrating the upcoming holidays with candles, glittering decorations and sing-a-long carols. Not that I haven't been doing so for weeks now.

4 comments:

 1. Ollaan molemmat yhtä hulluja. Tai no, minä vielä vähän hullumpi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä yritän näin julkisesti vielä hillitä itteni. Pään sisällä on yks joulumaa.

   Delete
 2. Sulla on ihana joulupuu <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Rakkaudella ja hartaudella pihalta kerätty. :D

   Delete