2014/01/04

Readymade

Tämä on kai se aika vuodesta, kun kuuluu paketoida menneet kaksitoista kuukautta iloineen ja suruineen yhdeksi. Mutta minä en tahdo. Viime vuonna toivotin kaikille armollista vuotta 2013, mutta itselleni vuosi ei ole ollut sitä. Sen sijaan olen joutunut opettelemaan kantapään kautta armollisuutta itseäni kohtaan - kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, on pystyttävä antamaan itselle aikaa ja lepoa potematta tyypillistä perfektionistin syyllisyyttä. Helppoa kuin heinänteko, joku sanoisi.

Jos vuodesta ei muista juuri mitään, on jotain mennyt pieleen. Sumun keskeltä löytyy onneksi sellaisiakin pilkahduksia, jotka ovat kairautuneet mielen onkaloihin pysyvästi: oman asunnon osto, matka rakkaan kanssa Tukholmaan, ensimmäinen visiitti olympiastadionilla. Puhumattakaan pakollisesta hiuskokeilusta, josta kuvia varmasti myöhemmin.

Syksy 2012 oli rankka, eikä syksy 2013 ollut sen helpompi. Mutta edelleen uskon siihen, että tuleva vuosi on aina edeltäjäänsä parempi. Loppujen lopuksi mudassa rämpimisestäkin voi ottaa ilon irti, kun asenteena on onnellisuus. Joskus vene nyt vain juuttuu hetkeksi karille tai ajautuu myrskyn silmään, mutta seilaamista jatketaan vaikka väkisin. Ja jonain päivänä aurinko tulee esiin pilvien takaa, tuuli puhaltaa vienosti ylös nostettuihin purjeisiin. Ja matka jatkuu taas.

Onnellista tätä vuotta!!


Later


It's that time of the year again. The start of a new year. 2013 was hell of a journey for me and I don't like to think about it. Well, quite frankly, I can't even remember much of it. Although, amidst the fog there have been moments to remember, too: buying my own apartment, a trip to Stockholm with my love and my first time at the Olympic Stadium in Helsinki. Two extremely rough autumns in a row haven't been easy, but things always get better when you believe in them. And some day after months and months of sailing in the storm the sun will shine again, the wind will softly blow into the lifted sails. And the trip will continue.

May you have a Happy New Year!!Kiitos kuvaajalle!

12 comments:

 1. Huh kun oli kaunis kirjoitus! :*)

  ReplyDelete
 2. Samaistun tähän kyllä täysin.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä. Tehdään tästä hyvä vuosi! :)

   Delete
 3. Onnellista tätä vuotta June <3

  ReplyDelete
 4. Kiva, että tuut mukaan haasteeseen! Sulla on upeita otoksia koko blogi täynnä, vau! :)

  ReplyDelete
 5. Hieno kirjoitus. Pidä toi huikea asenne! Toivotaan että vuosi on tosiaan valtavasti parempi.

  ReplyDelete