2014/06/03

Broken bones

Tapaturma-alttiuteni sai viikonloppuna taas uusia käänteitä, otsikon mukaisesti. Tosin murtuneita luita on sentäs vain yksi. Ja sekin jalkapöydässä, joka kirurgin mukaan paranee ilman kipsiäkin. Mutta että ihan näin yli kolmekymppiseksi asti piti elää, ennen kuin koki yhtäkään varvasta suurempaa luunmurtumaa!

Turvonnut jalka ällöttää ja muutaman viikon liikuntakielto pistelee aktiivista omatuntoa kipeästi, mutta sehän tarkoittaa vain ja ainoastaan yhtä asiaa: panostamista liikkuvuuteen. Venyttelemään, mars!
I broke one bone on the instep of my left foot the other day. It's supposed to heal without a cast, but crutches will nevertheless be my best friends for a few weeks. The foot looks gross and walking hurts, so dancing and jogging are totally banned for a while. So what do I do? Focus on my mobility with tons of stretching exercises. Ha.

4 comments:

 1. Ouuuuuuchh!! :O Tsemiä <3! mutta sinä jos kuka selviät mistä vain.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, kiitos! <3 Joo onhan yks pikku murtuminen (ilman kipsiä vieläpä) aika pientä, vaikka kismittääkin, kun ei pääse liikkumaan. (Mutta on tää jalka jo parantunut aika hyvin! Ei täysin, mutta hyvällä tahdilla kuitenkin.)

   Delete
 2. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete