2014/05/25

All This And Heaven Too

On aina yhtä mielenkiintoista, miten kadonneelta muistikortilta löytyy vuoden takaisia kuvia - jäätelöstä, ystävistä, hetkistä. Yksi hetkistä oli se, kun keksin, miten hyvältä vesi maistuu mansikoilla ja basilikalla maustettuna. Ei aina pelkkää sitruunaa! Kesäjuoma täydellisimmillään.

Vuodenajoista paras saapuu kokoajan jolkottaen, vaikka tällä hetkellä Oulussa helteet ovat vaihtuneet sateeseen ja ulvovaan tuuleen. Tekee hyvää siitepölykasaumia ajatellen. Päiväni ovat koostuneet pääasiassa töistä ja treenaamisesta, eikä iltaisin koneen avaaminen ole aina käynyt edes mielessä. Bloggaus ja nettiyhteydenpito ovat jääneet vähemmälle, mutta niinhän se kuuluukin silloin, kun on muutakin elämää. Ensi viikon missiona on 90-luvun tuominen lauantai-iltaan, ja sitä ennen pitäisi ottaa tela kauniiseen käteen ja maalata edes yhden huoneen seinät. Ei siis varsinaisesti turhan paljon aikaa kalenterissa vieläkään. ;)


DSC_0020-1


It's always interesting when you find a memory card that went missing some time ago. And find pictures that were taken a year ago. One of those was this pic of plain drinking water seasoned with strawberries and basil - delicious!

4 comments:

 1. Oivoi! Tuo näyttää niiiiiin hyvältä. Pitääkin testata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen! Myös vesimeloni toimii loistavasti, ja tietenkin vanhat tutut sitruuna, lime ja minttu. ^___^

   Delete
 2. Maustetut vedet on niiiiin hyvä juttu. Mansikan ja basilikan yhistelmän testaan heti kun luomumansikoita alkaa saaha. Basilikat saakin omalta parvekkeelta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Kumma, miten sitä aliarvioi niitä ennen kuin malttoi oikeasti kokeilla. Ihanaa, kun on mahdollisuus kasvattaa kaikenlaista omalla parvekkeella tai pihalla! Mullakin on basilikat ja tomaatit kasvamassa, tosin ne on vielä sisällä. :)

   Delete