2014/07/30

Postcards fra Norge I

1 viikko.
4 ystävää.
4000 kilometriä.

Kuvat peräisin pääosin väliltä Hemavan, Sverige - Trondheim, Norge. Maisemat jylhenivät etelään mentäessä, joten turkooseja vuonoja ja lumihuippuja luvassa myöhemmin!


Norge roadtrip_1Norge roadtrip_4Norge roadtrip_3Norge roadtrip_2Norge roadtrip_5Norge roadtrip_6Norge roadtrip_9Norge roadtrip_10Norge roadtrip_16Norge roadtrip_7Norge roadtrip_13Norge roadtrip_12Norge roadtrip_19Norge roadtrip_20Norge roadtrip_21Norge roadtrip_17Norge roadtrip_24Norge roadtrip_27Norge roadtrip_26Norge roadtrip_29v°r÷zaN«He- ØÛán:yª7Úå¯À%¿CÍA åV9*ÿÐåDAPTgqDÊ(< È XT/½@P È¢±½w 7 ÆääÜA 9ò(biqwz¡¶2ú#KiwËãw°òL¢{Çz¬ítÙO>É=Ù¥q$8öD0«ÿÑåD@ PTgr ÜÊ+Pgr¨7 ÎP@eÊQN-t¿[ËÜÿ V%Hê:\ÈÃG.úú+R!·>.-6w·sáéæ´¶w4mpÁTm«Áä ÿÒåD@ @ (UAV"YÈñ;ÂßÃþV£5p¾©qÎCxø*Ãe¦½Í9iÁ@úµdwª¨Ù$£rÿÓåD@ @ @ 6OÜÑà

1 week.
4 friends.
4000 kilometres.

These photos are from our road trip through Norway - mainly taken between Hemavan, Sweden and Trondheim. The scenery got more and more spectacular when heading South, so beware, some turquoise fjords and snowy mountain tops coming on later!

12 comments:

 1. Replies
  1. No ihan oikeesti on mun mielestä kyllä vähän tollasia mitäänsanomattomia, onneks myöhemmin tulee parempia! :D

   Delete
 2. Replies
  1. Kiits! Nää on kyllä mun mielestä tylsimmästä päästä kuvia - toivottavasti tykkäät niistä myöhemmin julkaistavistakin! :)

   Delete
 3. Moikka! Mun kysymykseni ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta haluaisin kysyä, että onko kovinkin huonot mahdollisuudet päästä opiskelemaan arkkitehdiksi ilman lukiopohjaa? Muistelisin, että sä olet arkkitehdiksi valmistunut :) P.s todella upeita kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helöy! Periaatteessa lukiopohjaa vaaditaan ainoastaan matematiikan kokeessa, jossa pitää joko olla pitkä matematiikka suoritettuna, tai "vastaavat tiedot". Jos siis matikka on sulla vahva (etenkin geometria), ja osaat muutakin kuin yläasteella opetetut asiat (derivointi jne), ei pitäisi olla ongelmaa! Matematiikkaahan ei sitten opiskellessa tai ammatissa juurikaan tarvitse, mitä nyt joskus tarvii lukuja ynnätä yhteen (ja sitä varten on laskimet). ;) Pääsykokeessa sillä mitataan hahmotus- ja päättelykykyä. Kokeesta pääsee melko helposti läpi, mutta toki tehtävät vaihtelevat vuosittain niin, että muistaakseni tänä vuonna ennätyspaljon porukkaa tippui siinä vaiheessa pois.

   Ja kiitos!

   Delete