2014/08/19

Postcards fra Norge II

Lomat on lusittu, arkeen epämääräisesti palauduttu ja kuvakasan kimppuun jälleen käyty. Trondheimista matka jatkui yhä mutkittelevampaa tietä kohti etelää. Oksennuksen välttämiseksi (kun olimme hylänneet sivuoireita aiheuttavat matkapahoinvointipillerit) pidettiin lukuisia kahvitaukoja maastossa, näkymien viimeistellessä tunnelman. Viimeisessä otoksessa näkyy pätkä Trollstigeniä, peikkotietä, ja kun oikein silmiään siristää, voi kuvassa nähdä kallionkielekkeellä kiikkuvan näköalapaikan. Sinne suuntaamme seuraavassa postikorttisetissä!


Norge roadtrip-30Norge roadtrip-32Norge roadtrip-31Norge roadtrip-33Norge roadtrip-34Norge roadtrip-36Norge roadtrip-38Norge roadtrip-35Norge roadtrip-39Norge roadtrip-37Norge roadtrip-41Norge roadtrip-42Norge roadtrip-43Norge roadtrip-44Norge roadtrip-46Norge roadtrip-45Norge roadtrip-48Norge roadtrip-47Norge roadtrip-51Norge roadtrip-50Norge roadtrip-52Norge roadtrip-54Norge roadtrip-55


Another set of postcards, this time from Trondheim to South, ending up at the view point in Trollstigen (more of that later)...

6 comments:

 1. Jestas, kuinka upeita maisemia! Ja samalla tunnen itseni todella tylsäksi, kun oma sielunmaisema on Pohjanmaan aakee laakee..^_^ Mutta voi vitsit, nyt iski matkakuume!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Upeaa tuolla kyllä olikin! Ja eihän se tylsää ole, just mietittiin tuolla reissussa sitä, miten norjalaiset vuonoihin tottuneet varmaan pitää Pohojammaata tosi eksoottisena. ;)

   Delete
 2. Jummijammi mitkä maisemat ja mitkä kuvat! Haluun kans Norjaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tonne on kyllä suhteellisen helppo lähteä, kun vaan varaa aikaa - autolla pääsee ja leirintäalueilla yöpyminen ei maksa kamalasti. Me mentiin pohjoisesta autolla rajojen yli ja tultiin etelästä, käytännössä siis Tukholma-Turku-väli piti mennä lautalla. Toimi!

   Delete