2014/11/30

Instalove

Ihan vaan tällä tavalla tanssiviikonlopun lomasta ajattelin tiedottaa, että meikäläisellähän on sitten myös Instagram. Ollut jo jonkin aikaa (lue: puolitoista vuotta), mutta koska tilini on yksityinen ja kuvatkin kenties henkilökohtaisempia kuin blogissa, en ole siitä pahemmin huudellut. Seurauspyyntöä saa kuitenkin laittaa tulemaan! Ja jos en tajua hyväksyä pyyntöäsi, huikkaa vaikka täällä. ;)

Pieni varoituksen sana on tosin paikallaan - olen nimittäin maailman kliseisin instagrammaaja. Lempparihäsäni ovat #foodporn, #legsoftheday ja #smaug. Oh well.


insta01
Instagram nick: junestarrr


Just to let you know, I have an Instagram account I haven't told about. My photos are private, but just let me know if you wanna be pals - I'll accept the invitation! But don't say I didn't warn you - I'm a walking Instagram cliché with my favourite hashtags #foodporn, #legsoftheday and #smaug. So follow at your own risk. ;)

7 comments:

 1. Oiii sun instakuvat vaikuttaa tosi kivoilta! :)

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Haha, mää oon aina iha mielissään sun kissakuvista :'D <3 Oottelen kyllä edelleen sitä päivää et törmäisin suhun ja tuohon sun karvalapseen tossa pihalla !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täälläkin yksi kissakuvista innostuva ;)

   Delete
  2. Hihii, tänks, kisut = <3! Joudut kyllä varmaan oottelen kohtaamispäivää kevääseen, kun ei toi neiti suostu oikein ulkona oleen tollasella ilmalla. :') Mitä en kyllä ihmettele. Vaikka tietty sitä saa tulla tänne sisällekin moikkaan!

   Delete