2015/06/02

Bloggarikirppis

Kirppishaukat, nyt tutka päälle.

Kevät meni kuin varkain. (Vaikka siitä voidaankin olla montaa mieltä, onko Oulussa nyt kesä vai ei, brr.) Komeroita on tyhjennetty ronskilla otteella, sillä varma kesän merkki on se, että SuperPark Areenalla alkaa KIRPPISFESTARI. Joka viikonloppu koko kesän ajan! Ja eri teemalla vieläpä.

Avajaisia vietetään ensi viikonloppuna ja teemana on silloin bloggarit. Niin minä kuin muutama muukin POP-bloggari ollaan paikalla sekä lauantaina että sunnuntaina myymässä syystä tai toisesta tarpeetonta materiaa jollekin, jonka luona tavara saa uuden elämän. Vaatepuolelta omassa pöydässäni on kaikenlaista farkkushortseista takkeihin ja treenikuteisiin (koot XS-L), ystävälläni siinä samoilla huudeilla lastenvaatteita (0-3v). Ja todennäköisesti kaikenlaista muutakin maan ja taivaan väliltä.

Tulukee mestoille! :)
Flea market at Oulu's SuperPark Areena every summer weekend? With a different theme each time? Hell yeah. The opening of the "flea market festival" is this weekend, with the theme Oulu bloggers. So yes, I & many other bloggers will be there, selling various stuff hoping they'll get a new life somewhere else. So if you're in Oulu, at least come and say hello!

No comments:

Post a Comment