2015/10/11

The end of an Apartment Story

Siinähän kävi sitten niin kuin ennustin: jalkalistat saadaan paikalleen vasta sitten, kun asuntoa ollaan myymässä. Huoh. Pari viimeistä viikkoa on mennyt työkiireiden välissä pankki- ja kauppakirjahulinoissa, sillä silloin, kun yhtäkkiä eteen tulee asunto, jonne astuessa molemmat osapuolet huokailevat ihastuksesta, mennään eikä meinata. Nykyinen kämppä piti saada kiireesti viimeisteltyä, kuvat otettua ja laitettua myyntiin. Vaikka lopulta tätä ei tarvinnut edes myydä - kun avaa suunsa oikeassa paikassa oikeaan aikaan, saattaa kaksion saada myytyä uuden asunnon entisten omistajien sukulaisille. Buah.

Uusi koti, sekin kaksio, mutta suurempi sellainen, odottaa kuun vaihteessa. Needless to say että muuttorumba ei kyllä innosta pätkän vertaa. Kovasti toivon, että tavarat löytäisivät laatikoihin itsestään.

Tästä nykyisestä asunnosta tulen kaipaamaan näkymiä Raksilan puutalojen yli sekä juuri remontoimiamme tiloja, etenkin kylpyhuonetta, jonka valoisuutta ja toimivuutta (pieni hatunnosto meille suunnittelijoille, köh) on blogissakin esitelty. Ei näissä muissakaan tiloissa valittamista ole, katsokaa vaikka! 52,5 neliötä alkaa kuitenkin olla liian vähän, kun toinen tekee jatkuvasti töitä myös kotona ja yhden karvavarpaankin jokailtaisen räsyrallin reviiriä haluttaisiin laajentaa.

Mutta vielä hetken ehtii nauttia ylimmän kerroksen aamuauringoista. :)


Kaikuva KaksioAsunto markkinointi-25Asunto markkinointi-17Asunto markkinointi-15Asunto markkinointi-19Kaikuva KaksioKaikuva KaksioAsunto markkinointi-24


I knew it: our apartment wouldn't be finished until the day we have sell it. That day came sooner than we thought, just because we found a new home - something only a few blocks away, with a high ceiling and over 20 square meters more space. Not bad! Although I will miss the view from this top-floor apartment and our just renovated bathroom, which has already been introduced on the blog.

But still, I can't wait to get to our new home. If only someone else could do all the packing...

Photos: TP Photography

12 comments:

 1. on se vaan ihana <3. mutta onnea uuteen kotiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, kiitos molemmista!! ^___^ Uusi koti on kieltämättä aika ihku, Helsinkiläinen asunto Oulun hinnoilla. ;)

   Delete
  2. *siis pienellä, helsinkiläinen.

   Delete
 2. Onnea uuteen kotiin :) vanhakin on näyttänyt tosi styleltä, voin hyvin kuvitella sut sinne asumaan. Ja mikä mahtava tuuri teillä on käynyt vanhan myynnin suhteen!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia!! ^___^ Ja tuuri tosiaan, hinnastakin saattoi tinkiä vähän, kun pääsi myyntihommissa muuten niin vaivatta.

   Delete
 3. huh heijaa.. sun sisustus kyllä on niin mun mieleen! Tuo myy-lamppu on aika herkun värinen! mulla se löytyy mustana! tsemppiä muuttorumbaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hyvä maku siis meillä. ;D Mä en itseasiassa koskaan ole tainnut nähdä Myytä mustana, jännää!

   Delete
 4. Sullakin muuttohommaa pukkaa, onnea uuteen kotiin <3 Ah toi keittiöpöytäsarjan tuoleineen <3 Tykkään sun sisustusmausta! :) Tuo matkalaukkupino <3

  (jään odottelemaan sisustuspostauksia uudesta kodista n___n)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, kiitos!! Meillä on siis hyvä maku. ;)

   Delete
 5. Oi kuinka kaunis koti! :-)

  http://0402am.blogspot.se/
  http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

  ReplyDelete
 6. Valoisa ja avarasti sisustettu asunto. Kivasti tilaa & hauskoja yksityiskohtia. - Karvavarvas sopivasti astelee kohti keittiötä :) täydellinen ajoitus kuvaajalta. Kuvat muutenkin laadukkaan oloisia. T: Lauantainäppäilijä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kyllähän sitä tilaa näyttää olevan, kun siivoaa... ;D Arki on kuitenkin melkoista kaaosta.

   Kuvaajana näissä tällä kertaa www.tonipallari.com :)

   Delete