2016/03/22

#52ListsProject: List 9

Listat ovat jääneet vähän paitsioon, kun viikonloput ovat kuluneet muualla. Mutta kuvailin niitä sitten näin jälkikäteen!

Ysilista, the thing you treasure most, lilluu pääsiäisfiiliksissä. Valitettavasti liian usein unohtaa ne asiat, joita todella arvostaa, ja liian usein niitä pitää itsestäänselvyytenä. Terveys on listallani ykkösenä, koska se ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Hyvinvointivaltion kansalaisena sen vain yleensä tajuaa vasta silloin, kun iso kolahdus osuu omalle kohdalle. Mutta joka kerta, kun tuntuu, että ei tästä tanssista tule mitään, nuoremmat jyräävät ohi samalla kun itse en kehity mihinkään, muistutan itseäni, että ainakin saan tanssia. Kaikilla ei ole sitä mahdollisuutta.


List 9


This listing project has been on a small hiatus, mainly 'cause I've been occupied with other stuff on weekends when there's enough light and time to take photos (although spring is actually sprinting this way, so soon there'll be light when you get home from work!). But luckily all things aren't that attached to timetables, least of all a listing project.

List nine is about the things I treasure the most. I've put health first because it certainly is something to treasure - a citizen from a 1st World country rarely realizes this before something bad hits the way. But every time I suck at dance or feel that I'm not developing in any direction I remind myself of the fact that I can dance. Not everyone has that opportunity.

3 comments:

  1. Olen aina rakastanut nukkumista yli kaiken. Mikään ei ole parempaa kuin kunnon yöunet. Sitäkään ei osaa arvostaa ennen kuin joutuu murehtimaan turvastaan tai katostaan päänsä päälle tai meneekö nukkumaan syömättä koko päivänä...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nimenomaan!! Tietysti varsinkin nuorempana sitä pystyi ja halusi valvoa ties miten pitkään, eikä asiasta koitunut sen suurempia ongelmia. Auta armias jos nyt erehdyt valvomaan edes kahteen asti yöllä, niin menee seuraavat kaksi päivää ihan jossain sumussa... Puhumattakaan tietysti siitä, että murehtisi vielä isommista asioista.

      Delete