2016/03/20

Breakkie perfect

Kaukaa saapuvat ystävät ovat hyvä syy herätä aikaisin silloinkin, kun lämpimän peiton alle kääriytyminen houkuttaa jopa enemmäin kuin tuore kahvi. Hitaiden aamujen rakastaja arvostaa lisäksi reilua tankkausta ajan kanssa ennen tanssileiriä.


JTJ_1469-9JTJ_1453-5JTJ_1484-11JTJ_1458-6JTJ_1466-7JTJ_1468-8JTJ_1451-4

Faraway friends are a good reason to wake up early even when crawling back into the warmth of the blanket tempts even more than fresh coffee.

5 comments:

 1. Hei mulla ois sellasta kysyttävää että kuinka saat flickeristä kuvat bloggeriin? :) En tajua noita enkku ohjeita sitten yhtään ja haluaisin juurikin kuvat flickerin kautta samaan tapaan kuin sinulla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Kun menet Flickriin ja klikkaat jotakin omaa kuvaasi nähdäksesi sen suurempana, se näkyy sellaisella mustalla taustalla eikö? Mustan osion oikeassa alareunassa on erilaisia kuvia. Toinen oikealta on sellainen iso nuoli, paina sitä. Se on share-nappula. Aukeaa pieni ruutu, jossa on erilaisia välilehtiä, valitse näistä "Embed". Tällöin Flickr tarjoaa automaattisesti tämän kyseisen kuvan upotuskoodia, joka pitää viedä Bloggeriin. Kopioi siis tämä koodi kokonaisuudessaan.

   Bloggerissa taas täytyy mennä tekstiä kirjottaessa pois "Luo"-näkymästä "HTML"-näkymään (vasemmalla tekstinkirjoituslaatikon yläreunassa), jossa liität äsken kopioimasi kuvakoodin haluamaasi kohtaan tekstin sekaan. Kuvakoodin eteen voi laittaa koodin < center > (ilman noita välejä) ja kuvan loppuun koodin < /center > (jälleen ilman välejä), jolloin Blogger keskittää kuvat postaukseen.

   Toivottavasti ei ollut liian sekavaa ja saat kuvat toimimaan! :)

   Delete
  2. Ah, unohdin sanoa sitä, että valitessasi embed-koodia voit myös valita sen, minkä kokoisena kuva tulee. Tämä kannattaa siis valita blogin omien asetusten mukaisesti (ettei liian iso kuva jatku pitkälle blogin tekstiruudun yli), sillä Blogger ei osaa ulkopuolelta tulevan kuvan kokoa enää muuttaa.

   Samassa ruudussa on myös vaihtoehtoina Header, Footer ja Slideshow, näihin en koskaan laita ruksia.

   Delete
 2. Ahh tuo valo ja kaikki nuo värit! Kevät! (ainakin pienen hetken?) <3

  Oon vissiin ennenkin kysynyt, mutta kun olen tietysti tyypilliseen tapaani unohtanut vastauksen, niin kysynpä uudelleen: millä kalustolla kuvaatkaan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Keväthän se siellä kolkuttelee, vaikkei tämänpäiväisestä -15 asteesta ihan äkkiä uskoisikaan... Mutta aurinko lämmittää jo <3

   Kuvaan Nikon D600 -rungolla ja pääosin Nikonin kiinteällä 50mm f/1.8 objektiivilla. Näissä kuvissa tosin taitaa olla käytössä Sigman 50mm f/1.4 obska. :)

   Delete