2018/05/08

Don't lose an earring, darling

Rakkauteni kotimaisiin, käsin tehtyihin korvakoruihin on loppumatonta! Kuvasta löytyy kaunokaisia niin Uhana Designilta, Yo Zenelta, Mori Collectivelta, MoiMoi Accessoriesilta, LETHERgolta, TitiMadamilta, Kaisa Logrenilta, Folklorelta*, Maanantaimallilta, RIEMUlta ja CATIE Q Jewelleryltä. Kaikki nämä, sekä kuvasta puuttuvat LumiWaun yksisarviskorut ja ystävien tai itseni tekemät korvakorut, ovat käytössä tiheään.

Silti, kokoelma suorastaan huutaa Mine Güngorin sekä Haldinin koruja! Myös toiset Maanantaimallit mahtuisivat mukaan ihan hyvin, samoin yhdet Butonit ja Samaskorut ja Made By Noosat ja Nunnukka Designit ja You Complete Met ja... Suomesta löytyy mielettömästi hyviä tekijöitä, joista monet varmasti tässä unohdin. Netissä parhaita paikkoja uusien koruntekijöiden löytämiseen ovat mm. Weecos ja Nudge, Oulussa kannattaa piipahtaa Non Boutiquessa tai Kuressa.



* En itseasiassa ole varma, ovatko kyseiset korvakorut Folkloren omaa tuotantoa, sillä ne ovat täyshopean sijaan vaneria. Korurasiassa on kuitenkin Folkloren tiedot, korvikset olen saanut lahjaksi.

Finnish designed and handmade earrings

My love for Finnish handmade earrings if never-ending! Check out the links above to get your own.

No comments:

Post a Comment