2011/12/21

Lost in O2

Reissuilla pitää aina vähän sattua ja tapahtua. Lontoossa ylimääräistä säätämistä oli sen verran, että 1) lentokenttäbussi Gatwickin kentältä cityyn ei koskaan saapunut (pääsimme seuraavaan) ja 2) meinasimme itse myöhästyä toiseen suuntaan menevästä bussista, koska joku ei taas ollut ihan kartalla (syytän keikkahuumaa).

Kolmanneksi hukkasin puhelimen ensimmäistä kertaa elämässäni (koska vuonna 2002 se ei oikeasti hävinnyt).

Asia ei kyllä ihan hirveästi liikuttanut, sillä kännykkäni ei ollut uusi, ei monen sadan euron iPuhelin ja numerotkin olin juuri ottanut varmuuskopioksi tietokoneelle. Lisäksi uuden SIM-kortin hakeminen kadonneen tilalle on näköjään tehty äärimmäisen helpoksi. Puhumattakaan hukkaamishetkellä lavalla pyörineestä rockista, joka kiinnosti hiukkasen enemmän... Siltikään paluu vuoteen 2005 ei ollut suunnitelmissani.

DSC_0386

Jättimäisiin pikselikirjaimiin kyllä tottuu, netittömyys tekee Facebook-addiktille hyvää ja olen aina pitänyt mustasta, kiiltävästä, simpukkamallisesta nokialaisestani (sikäli kun se toimii). Mutta käyttöjärjestelmä tuntuu tunkkaiselta ja olen altis houkutuksille - pianhan Suomesta saisi jo Lumiaakin... Saapi nähdä miten käy - kiinnostuneena otan kyllä vastaan muitakin puhelinkokemuksia! Kommenttiboksiin siitä, hophop. :)


What trip would it be if everything went smoothly? In London the bus from Gatwick to the city never showed up (luckily we got into the next one) and because of my unbelievable navigation skills we almost missed the bus back to the airport. And I lost my cell phone for the first time in my life.

Not that I actually cared that much - it wasn't new, it wasn't all that expensive and I had all phone numbers backed up on my computer. And yes, whilst it got lost there was something a bit more interesting going on, like a huge Manic Street Preachers gig.

I sort of like my old cell from 2005, at least on the outside, at least when it works properly. And being without Internet access 24/7 is probably just a good thing to my brain. But the software seems musty and I'm always easily temptated. So now there's only the problem of deciding whether to head towards iPhone or the new Nokias...

2 comments:

  1. No jopas oli seikkailuja Lontoossa:D

    Mä en muuten tajua miks melkein kaikki on sitä mieltä että Lumia on ruma, musta se on just ihanan neliö:D Käyttöliittymään en sitten ookkaan vielä tutustunut.

    Tosin oon myös siltikin ehkä sitä mieltä että puhelimeen ei kannata juuri 200 euroa enempää hassata (mulla on tapana hajottaa ja hukata kaikki kallis;)), mun nykyinen htc on ihan ok, mutta ei mitenkään erityisen ihana ja koska oon pudottanut sen jo monta kertaa niin jostain kohdista kosketusnäyttö ei toimi, esim tekstareita kirjottaessa s- kirjainen ei meinaa tulla millään:D

    ReplyDelete
  2. aini, mä kans tykkään Lumian ulkonäöstä! Mattapinnasta ja suorista kulmista, pyöristetyt on jotenkin niin ällöjä. ;) En halua sellasta. Käyttiskin on sekä N9'ssä että Lumiassa kätevän oloinen. N8 ei oo toiminnoiltaan kai niin hyvä (testausten + kuulopuheiden perusteella), mutta siinä olis tietenkin hyvä kamera. Ja puhelin on halvempi. Mutta on se sitten rumempikin. :P

    ReplyDelete