2011/12/06

My diet consists of glitter

Puolitoista viikkoa, niin olen Lontoossa pomppimassa Manic Street Preachersin tahtiin ♥ En ole ehtinyt suoda juurikaan ajatuksia koko reissulle ja keikkavaatetuskin on päättämättä - Manicsia kun ei voi mennä katsomaan pukeutumatta jotenkin aiheeseen! Seilorikauluksiin, vanhaan kapiaisen takkiin, väriin tai glitteriin tai kaikkiin niistä. Eräänä väsyneenä perjantai-iltana väsäsin viiden minuutin koemeikin keikkaa varten kahdella eri värillä. Aikaa kulutin ihan minimin verran, joten huolellisuus oli toissijaista ja värin päättäminen pääasia. Toinen luomi on siis musta ja toinen sininen, joskin mustakin näyttää varsin sinertävältä (viimeinen kuva). Syksyiset kuvausolosuhteet my ass.

DSC_0800DSC_0747DSC_0803DSC_0781


Lopputulos: täytynee testata vielä kovempi musta meikki niin, että häivytys on minimaalista, ja glitterin määrä vieläkin överimpää. Sinisestä pidän enemmän (se clashaa nätisti punaisen tukan kanssa), mutta Manics-meininkeihin taidan päätyä mustaan, sillä se sopii paremmin punaisen huulipunan kanssa. Sen sijaan tämänpäiväinen Patrick Wolfin Tavastian keikka taitaa huutaa sinistä kimallusta!

Luomivärit Grimas/Inglot/MAC, glitter Grimas. 


p.s. Kimaltavaa Itsenäisyyspäivää! ;)


Just a little over a week and I'll be jumping up and down while Manic Street Preachers play their greatest hits ♥ There's no way I could go to that gig without dressing up a bit - into a sailor outfit, old army jacket, lots of colours or glitter, or all of the above. One tired Friday evening I decided to do an eye make-up test for the occasion. My other eye is made with black and the other with blue eye shadow and they both took like five minutes to make - so no accusations of being sloppy, please. ;) I made them only to decide the colour.

I'll probably go with the black make-up (or even blacker than in the picture), 'cause it suits better with red lipstick than the blue one. But I think tonight's Patrick Wolf gig at Tavastia just screams blue glitter!

I used Grimas, Inglot and MAC eye shadows and Grimas glitter.

13 comments:

 1. Wau! Taidanpa kaivaa jotain kimaltavaa itsekin illan dinnerille. :) Mukavaa iltaa!

  ReplyDelete
 2. Sininen! <3 Mistä, minkä merkkistä ja hintasta on glitteri? Löytyisköhän liilaakin? :)))
  -Ansku

  ReplyDelete
 3. Aivan täydellistä! Erinomaisen mieletöntä keikkaa - pidäthän hauskaa munkin puolesta :)

  ReplyDelete
 4. Ansku! <3 Glitter on itseasiassa hopeaa, mutta sitä löytyy ainakin vaaleansinisenä ja roosana myös, violetista en ole varma. Ostin Kaisaniemen metroaseman Aprilli-kaupasta. :) http://www.aprilli.fi/PublishedService?pageID=3&action=view&groupID=313&OpenGroups=313

  Little M, kiitos! ^___^

  pesulatyttö, hih, kiits! Patrick oli kyllä ihana. :)

  ReplyDelete
 5. ...Niin ja Ansku, glitter maksaa muistaakseni vähän päälle neljä euroa tuubi, on riittoisaa.

  ReplyDelete
 6. Toi on kyllä niin mahtava meikki että! Ja ihanaa ja hullua keikkaa!! :)

  ReplyDelete
 7. Mä olen ollut muutaman illan ihan tippa linssissä kun odotan niin kovasti tuota keikkaa! Ja koko reissua, edellisestä Englannin-matkasta on jo ihan liian kauan. Lennän Lontooseen keskiviikkoiltana ja torstaina meen varmaankin käymään mulle rakkaassa Brightonissa, ekaa kertaa 15 vuoteen. Pakahdun varmaan onnesta :)

  ReplyDelete
 8. Tiikeriankka, iih! Ja voih, oonpa kade Brightonista!! En oo itsekään käynyt siellä 12 vuoteen, pitäisi kyllä. :') Mutta nyt ei ehdi.. Torstai-iltana Lontooseen, sunnuntaina takas. Tuuhan nykimään hihasta, jos törmätään!!

  ReplyDelete
 9. Joo, mie kattelen jos näkyy sun kiharapäätä. :D Nyt on glitterit pakattu, jotain pientä glamouria pitää ehkä ostaa vielä Lontoosta... Can't wait! Mahtavaa reissua :)

  ReplyDelete
 10. If some one needs expert view regarding running a blog then i suggest him/her to pay a quick visit this webpage, Keep up the good job.


  Have a look at my blog post top 10 products

  ReplyDelete