2012/02/04

Minuutin hiljaisuus

Kahvinjuontini on kausittaista. Yleensä yritän pitäytyä teessä ja pyrkiä vieroittautumaan päivittäisestä, pakollisesta kofeiiniannoksesta, mutta tammikuun (ja näillä näkymin myös helmikuun) hektinen aikataulu tuskallisine aamuherätyksineen on tehnyt minusta jälleen kahvinarkkarin. Mikäs siinä, kyllä lauantainen triplamäärä espressoa maidolla ryyditettynä kelpaa.

020412045Minuutin hiljaisuus


p.s. Jos ei pelkkä loppumaton lumisade (kahdessakymmenessä pakkasasteessa) riitä, voi lohtua hakea myös kromisateesta.


My coffee drinking habits are extremely variable. Usually I try to get my daily dose of caffeine from tea, but January was such a hectic month that I found myself hugging a coffee mug almost every morning. February doesn't seem to be any different. Oh well, I guess a triple amount of espresso and lots of milk mixed in a huge mug is well deserved on a Saturday morning.

10 comments:

 1. Mustassa teessa on kuulemma enemman kofeiinia kuin kahvissa :-) mulla ei nykyaan mene kahvi alas ollenkaan, oon ihan brittilaistynyt :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, mutta sehän imeytyy vähän eri tavalla.. Ainakaan mä en saa teestä minkään näköisiä kofeiinioireita, mutta kahvista sen sijaan.. :D Molemmat on kyllä hyviä!

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos, se oli kyllä kaunis! Pitkästä aikaa aurinko kajasti <3

   Delete
 3. Ootko menossa Cat Powerin keikalle tänään sunnuntaina? Se on ehdottomasti nähtävä! :)
  -

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Kuinka monta kertaa ihminen voi sekoilla näiden kommenttien kanssa?! Mutta siis ei, en ole menossa keikalle. :/ Oli vähän turhan kalliit liput mielestäni, etenkin, kun Cat Power ei ole mikään iik-ihan-pakko-nähdä-artisti. Mutta toivottavasti on huippu keikka!

   Delete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. teessäkin on kofeiinia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän, mutta tärinää tai unettomuutta se ei aiheuta samalla tavalla kuin kahvi (riippuu myös teelaadusta). Siis itselläni, toki jonkun muun kohdalla asia voi olla toisin. :)

   Delete