2012/05/20

Long Way South

TMP_6138_2

Huokaus. Eikö ihmisen pitäisi oppia virheistään?

Teen tämän nimittäin jokaikinen kerta - hankin liian paljon täytettä kalenteriin, jotta pitäisin itseni virkeänä ja kiinnostuneena erilaisia asioita kohtaan (koska ne ovat oikeasti kiinnostavia). Lopputulos kuitenkin kääntyy päälaelleen ja olen vain väsynyt, ahdistunut ja vailla motivaatiota. Koskaan ei saisi sanoa ei koskaan, mutta sanon sen silti: never ever again.

Bloggailu on omassa tuttavapiirissä viime aikoina hidastunut tai jopa loppunut kokonaan. Postaushalut eivät ole tässä osoitteessa laantuneet, vaan syy juttujen vähyyteen on yksinkertaisesti ajanpuute. Palaan varmasti talvisiin (!) valokuviin, Lontooseen ja kaikkeen muuhun sitten, kun saan pahimmat deadlinet hoidettua pois alta.

Nyt siis ihan suosiolla pieni aikalisä tähän hommaan. Yhdet tanssikisat ovat onnistuneesti takana ja lihaksia särkee sen mukaisesti, mutta toiset, joiden vuoksi matkustetaan ulkomaille asti, ovat vielä edessäpäin, puhumattakaan päivätöiden aiheuttamista kiireistä tai hivenen hullun ihmisen ottamista ylimääräisistä iltatöistä. Lilyn puolella joskus totesinkin, että kaikista hienoista matkoista huolimatta odotan eniten kesää. Aurinkoa, festareita, mansikoita, hitaita aamuja jotka saavat käynnistyä tai olla käynnistymättä. Sitä, että saa vain olla ja elää.


Näillä puheilla palataan astialle siis aikaisintaan reilun viikon päästä, jolloin Saksasta on jo palattu ja katse suunnattu kohti Pietaria, Kööpenhaminaa ja kesälomaa!


TMP_6145_2


Sigh. Isn't one supposed to learn from their mistakes?

I do this every time - get too much things added in my calendar, because they're interesting, keep me alert and I want to do them. But it all ends exactly the opposite of a lively life. I feel tired, anxious and possess a huge lack of motivation. I know you should never say never, but I'll say it all the same: never again.

Keeping and reading blogs has gone down a bit at least in my circle of friends and aqcuaintances. I still have the urge to post about things, but sadly don't have the time right now. I will get back to all the photos from last winter (!), London and everything else when I get most major deadlines out of my way.

But right now a small time-out is in need. One dance competition is already in the past (and my muscles ache like I'd been hit by a truck), but another one is still ahead (we'll be heading to Europe) - not to mention all the busy stuff at work and the extra jobs I've been taking to do in the evenings, just because I'm plain crazy. I have a few great trips abroad to look forward to, but the thing I'm anticipating the most is summer. I want to lay in the sun, eat as much strawberries as I can and decide whether to wake up or not in the mornings.

With this introduction I'll get back to blogging probably no sooner than after a week (or over), when I've come back from Germany and have directed my mind already towards St. Petersburg, Copenhagen and summer vacation!

10 comments:

 1. In my opinion reilu viikon tauko ei edes ole paha bloggailussa :) Monet kai luulevat tuntevan, että joku ei pysy mukana tai on jättänyt bloggailun, jos joka päivä ei tule asiaa. Mutta ei se minusta ainakaan mene välttämättä niin, joskus voi vaan olla liikaakin postauksia, itse luen välillä mieluummin hitaammin päivittyviä blogeja vrt. 5 postausta päivässä. Ja kun pitäisi muistaa, että ei sen bloggailun tarvitse mennä niin, että tekee vain toisille sisältöä, vaan sen pitäisi lähteä itsestä. Ei bloggajien tarvitsisi niin paljon selitellä miksi tekevät niin ja näin. Toki jos haluaa pitää bloggailun työnään ja vain tuottamisena, niin asia voi olla toinen... mutta se ei välttämättä tee blogista silti hyvää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei olekaan, enkä tarkoittanutkaan että sisältö olisi vain muille. Toimiihan tää tavallaan päiväkirjanakin, vaikkei mitään henkilökohtaista sillä tavalla sisälläkään.. Ja harmittaa itseä, kun kuvia on muokkaamatta vielä talveltakin, kun haluaisin ne tänne esille. :/

   Itsekin lueskelen blogeja turhan harvakseltaan nykyisin, vaikka tahtoisin enemmän. Mutta kaikkeen ei pysty. Mulle on oikeastaan ihan sama miten usein postailee - jos useammin, niin poimin joka tapauksessa juttujen joukosta ne, jotka itseä eniten kiinnostavat. Loput jäävät vain pikaiseksi selailuksi. Tosin nykyään siis tuntuu, että kaikki jää lukematta. :( Plääh.

   Delete
 2. Mulla on kuule niiiiiiin sama tilanne! Nyt mäkin alan nollaamaan, toivottavasti se auttaa:) Ja blogeja en vaan ole ehtinyt kommentoida vaikka olenkin käynyt vähän lukemassa, ei oo vaan ehtiny:/

  Tsemppiä sulle ja ihanaa Pietaria ja Kööpenhaminaa ja lomaa muutenkin! Pietari on btw IHANA!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Tää on jokseenkin rankkaa, aina välillä. Totaalinollauksia tarvisi hieman useammin.. Mutta kesälomaan on vielä monta viikkoa matkaa. Onneksi on edes pieniä breikkejä. :) Tsemppiä hirmusti sinnekin!! <3

   Delete
 3. Ihana nappisilmä! Sulle on haaste blogissani. ;)

  ReplyDelete
 4. Hmmh, tuttu juttu tässäkin suunnassa. Aina kun lupaa itselleen höllätä, huomaakin buukkaavansa "pikku juttuja", joita onkin pian läjäpäin. Itsensä virkeänä pitämistä kaikella puuhalla en olekaan aikaisemmin miettinyt, mutta sehän pätee, kun miettii että jotenkin henkisesti väsähtää liiasta toimettomuudestakin. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä. :/ Mulla toi virkeänä pysyminen liittyy just siihen, että jos pysähdyn, lamaannun. Tavallaan se on siis myös todellisuuspakoa liiasta ajattelemisesta.. Ja just toi, että toimettomuus ajaa sitten sekin väsymykseen.

   Delete
 5. Kesää kohti aika monella nää blogihommat hiipuu. Liikaa kaikkea muuta tekemistä ja se on musta ihan ookoo. Miksi sitä paitsi tressata päivitystahdista, jos kaikki lukijatkin viipottavat aamusta iltaan ulkosalla keväästä/kesästä seonneena? ;) Harva ehtii kirjoittaa omia kuulumisiaan ja vielä harvempi ehtii toisten kuulumisia aktiivisesti lukea (mäkin oon tässä vain juuri loppuneen aamukahvin jälkimainingeissa, vaikka pitäis olla jo menossa. :D). Se vaan kuuluu tähän vuodenaikaan, että otetaan rennommin vähän kaiken suhteen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta. Kesällä pitää olla ulkona! Mutta toisaalta nyt olisi inspistä postata, mutta kun ei vaan oo aikaa. Ei mua päivitystahti muuten häiritse, mutta kun arkistoissa on läjäpäin kuvia joita en ehdi käydä läpi, ja musta tuntuu vähän pöljältä laitella sitte vuoden vanhoja otoksia tänne. :D Nooh. Onpahan sitten jotain mitä muistella. ;)

   Delete