2013/03/10

UoM pom dance

Tarkoitus on kyllä kirjoitella vähän muutakin, mutta tänä viikonloppuna ajankäytön kanssa ei ole ollut ongelmaa: tanssi- ja muut työt ovat syöneet tehokkaasti kaikki liikenevät minuutit. Eipä sillä, kivaa sekin on ollut. Tässä maistiainen eräästä, kenties maailman parhaasta, cheerdance-joukkueesta. Cheerdance jaotellaan nykyisin useissa kisoissa pom-, jazz- ja hiphop-koreografioihin, tässä siis esimerkki pomista. Uskomatonta tiukkuutta ja yhdenaikaisuutta! Minnesotan yliopistossa osataan. Wow.
I'm supposed to write about other things too, but dance and other work has taken all my time this weekend. Luckily I still enjoy them. :) But here's an example of exquisite (cheer) dancing. University of Minnesota cheer dance team is probably the best in the whole world, and I'm not surprised - here in this pom routine their synchronization and the tightness of their limbs and movement is just... wow.

4 comments:

 1. No tätä on ehkä jo treenattu! HUHUH noita loppuosan piruetteja! :)

  ReplyDelete
 2. Henkilönä, joka ei edes cheerdance aikoina saanut useinkaan kahta puhdasta piruettia, voin sanoa että NYYH. :D Sillon kuin itse harrasti, oli kyllä mahtavaa päästä katsomaan Suomessa MM-kisat. Nyt sitten pitäisi vissiin ravata katsomassa derbyä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Mikäänhän ei estä käymästä vilkuilemassa kisoja, vaikkei enää harrastaisikaan. ;) Vaikka tottakai niistä saa silloin eri tavalla irti.

   Delete