2015/01/02

2 0 1 5

Vuosi vaihtui. Perinteinen hetki tehdä lupauksia, joita perinteisesti ei ole pidetty. Ja jotka eivät siksi yleensä edes kuulu repertuaariini. Mutta josko tänä vuonna?

JTJ_4617-1
photo by TP Photography

Lupaan kerääntyä ystävien kanssa vähintään kerran kuussa yhteen, istuskelemaan iltaa, nauttimaan hyvästä ruuasta, tekemään jotain aktiivista. Kerta kuuhun kuulostaa harvalta, mutta jo sen toteutumisen kanssa voi tulla aikataulullisia ongelmia. Lupaan kuitenkin yrittää. Yritys aloitetaan brunssiringistä. 

Lupaan taltioida arkea enemmän myös kameran linssin kautta, en vain Instagramiin. Usein olen tuijottanut kahvikuppia ja miettinyt, miten halusin tästäkin jonkun söpsäkän kuvan vaikka blogiin laitettavaksi, mutten kuitenkaan sitä tehnyt. Myönnetään, suuren osan vuodesta valoisuus on kyllä sitä luokkaa, että kahvihetket menevät pikselimössöksi. Mutta kokeillaan tätä arjen kuvausta edes kerran viikossa.

Lupaan blogata enemmän sisustusasioista. Koska ne kiinnostavat. Ja koska niitä toivottavasti saadaan vietyä loppuun asti vihdoin tämän uuden vuoden aikana. Tähän voisi inserttinä laittaa erinäisiä aikamääreitä, mutta koska asiat riippuvat myös toisesta osapuolesta, jätän moiset väliin. Sanotaanko nyt vaan, että asap.

Lupaan pitää fyysisestä olemuksestani huolta. Tiedossa on rankka treenikevät, mutta uskon sataprosenttisesti, että se tekee vain ja ainoastaan hyvää.

Lupaan hengähtää. Aina välillä.It's already 2015 and the time to make some resolutions. Not that they're to keep anyway, but let's try.

In 2015 I promise to see my friends more often, take more daily photos through the lens of a camera instead of just posting iPhone pics on Instagram, blog about home decor (as it inspires me a lot and has always done so), take care of my physical self and every once in a while take a break.

7 comments:

 1. Vaihdetaanko tohon viimeiseen, että "Lupaan hengähtää. Ainakin lyhyen hetken joka päivä" :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! 5min ennen nukkumaan menoa? :D Ja pidempiä hengähdyksiä toki silloin tällöin.

   Delete
 2. "... ja pidän kunnon hengähdyspäivän joka viikko" :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta tämäkin! Sunnuntaista onneksi tuleekin täysin hengähdyspäivä, kun ensimmäistä kertaa moneen vuoteen treenejä ei ole sunnuntaisin. :)

   Delete
 3. Ihana idea tuo brunssirinki! Minäkin olen monesti miettinyt että sellainen olisi kivaa :)

  ReplyDelete