2015/01/26

Tahdon / arvonta!

Sanotko tahdon, kenties jo ensi kesänä? Tai sanooko joku lähipiiristäsi tuon maagisen sanan? Oli tärkeä päivä jo kalenterissa tai ei, aiheeseen liittyvää inspiraatiota voi hakea tulevana lauantaina (31.1.2015) häämessuilta Oulun Superpark Areenalta.

Ja kuten lupailin, arvon paketin, joka sisältää kaksi lippua - yhden sinulle, yhden sulhollesi/morsiamellesi/kaverillesi/äidillesi/kaimallesi. :) Arvontaan osallistut kommentoimalla ja kertomalla, mitä sinä ehdottomasti haluaisit häissäsi olevan - oli kyse sitten kahdensadan hengen megabileistä tai pienestä illallisesta lähipiirin kesken. Muistathan kertoa myös sähköpostiosoitteesi! Arvonta päättyy ylihuomenna keskiviikkona klo 23:59.

Nähdään messuilla!


Photo by TP Photography7 comments:

 1. Kyllähän siellä pitäisi olla se hyvä valokuvaaja :) jannariina.vaisanen(a)gmail.com

  ReplyDelete
 2. OIJOIJOI!!!! Omat häät toivottavasti jo 2016 ja nyt tulevana kesänä muutaman kaverin häät. Valokuvat on ehdoton ykkönen mun listalla myös, satumme poikaystävän kanssa olemaan todella nirsoja niiden suhteen ja panostetaan varmaan hyvään kuvaajaan suurin osa budjetista! Olen aina haaveillut isoista prinsessahäistä ja sellaiset haluan myös toteuttaa, tosin paljon pienemmässä koossa kuin alunperin haaveilin. Tärkeintä on se ihana sulhanen, jonka saan ikiomaksi! :)

  ReplyDelete
 3. Tahdon rakkaudentäyteiset häät (ja palan kakkua) :)

  milka.kosonen@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Mie oon aikalailla jo suunnitellut omat häät valmiiksi vaikken vielä vuosiin ole menossa naimisiin ;) Mutta ehdottomasti tahtoisin pienet ja tiiviit häät jonne tulis kaikista läheisimmät vaan. Talvi tai kesähäät kiehtois, mutta myös syksyllä olisi ihana mennä naimisiin. Siellä pitää olla useampi valokuvaaja jotka saa ikuistettua hetkiä talteen. Muita en vielä paljastakkaan, koska haluan pitää ne "salaisuutena" hih.

  bellanna@suomi24.fi

  ReplyDelete
 5. Haluan häistäni (jotka on vuosien päästä) onnelliset ja jotenkin myös mun ja sulhasen näköiset. Vielä ei olla päätetty, ovatko ne kesällä vai syksyllä. :) Siellä tulee olla pari hyvää valokuvaaja, hyvää musiikkia, suussasulavaa ruokaa ja ne rakkaimmat ihmiset. Se riittää.<3

  ienmi@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Omiin häihin toivoisin rennon tunnelman, ne kaikki rakkaat ihmiset ja edes jotenkin toteutuneet suunnitelmat ! oon niin hääihmisiä, että kaikki on päätetty musiikkia myöten jo valmiiksi :D

  Marja.kinnunenn@gmail.com

  ReplyDelete