2016/12/08

Joulunodotus 5

Joululahjojen hankinta taitaa pikkuhiljaa olla kuumimmillaan. Kuten aina, mahdollisimman paljon kotimaisuutta ja kädentaitoja perään kuuluttaen kannattaa muistaa tsekata kotikaupungin menot – ennen joulua kun myyjäisiä on vähän joka lähtöön, ja niistä löytää lähes jokaiselle jotain pientä pukinkonttiin.

Oulun keskustassa Kädentaitajien lahjapaja avautui 7.12. ja Taitajien tiernan joulutori avautuu 12.12. Tänä viikonloppuna on myös Oulun Seudun ammattiopiston kulttuuri- ja kädentaitoalojen opiskelijoiden joulumyyjäiset Pikisaaressa, ja samasta pihapiiristä löytyy kaikenlaista muutakin kivaa (Proto ry:n Facebookissa enemmän.) Suosittelen! Jos muunlainen joulutunnelmointi kiinnostaa, niin konsertteja löytyy laidasta laitaan, aina Club For Fivesta Kauneimpiin joululauluihin. Kannattaa tsekata oman kotikaupungin konsertit vaikka Meteli.netistä. :)


Untitled


If you're trying to find gifts for Christmas, I highly recommend checking out all the Christmas fairs in your home town! You will probably find something handmade and unique to give your loved ones. :)

No comments:

Post a Comment