2016/12/12

Joulunodotus 7

Parina edellisenä vuonna meillä on ollut ihka oikea joulukuusi, ensimmäisiä kertoja omassa kodissani. Viime vuonna koko projekti osoittautui melkoiseksi hasardiksi, kun kuusen runko oli todella paksu ja kuvittelimme käyttäneemme siinä kirvestä tarpeeksi niin, että kuusi mahtuu valurautajalkaan. No mahtuihan se, mutta jäi tietämättämme muutamia millejä irti veden pinnasta. Lopputulos? Kuusi kuihtui viikossa. Sitten kun tähän ynnätään yksi kissa (nyt kaksi) varastelemaan joulupalloja ja levittämään neulasia ympäriinsä, niin iloinen joulusiivo on valmis. 

Tänä vuonna päädyimme ihan vain huonekuuseen. Harmi kyllä se ei pysty kannattelemaan varastosta löytyvää määrää joulupalloja, mutta kevyitä koristeita kyllä. Eilen tein -blogista vuosia sitten bongattu lumihiutale on juurikin sopiva! Alun perin ohje on suunniteltu pannunaluseksi, mutta itse olen vain käyttänyt ohuempaa lankaa ja virkkuukoukkua. Ei ole vaikea tehdä, mutta jos jaksaa viedä homman vähän pidemmälle, niin tärkkäämällä koristeet saisi pysymään paremmin kuosissaan. Mukava lisä vaikkapa joulukortin matkaan tai paketin koristeeksi.


Sunshine


We've had a real Christmas tree for a couple of years now. But with two long-haired cats it just seemed like way too much to handle, so we decided to get a small Norfolk Island Pine instead. Too bad it can't handle all the baubles we have in storage... But lightweight decor is ok for this one too. For example crocheted snowflakes work pretty well! You can check the pattern here. Perfect for slipping into an envelope for a special someone.

No comments:

Post a Comment