2015/02/01

Aurinkobrunssi

Uudenvuodenlupaus nro 1 on pantu täytäntöön: yksitoista aikuista ystävää, yksi 7-kuukautinen ihmislapsi ja yksi 9-kuukautinen karvalapsi nauttivat brunssiherkuista teemalla aurinko samalla, kun ulkona pyrytti vaakasuuntaan ties monettako päivää. Note Ouluun matkaaville: täällä on lunta. Helvetisti.

Mutta onneksi lumi pysyy ulkona, safkat ja lämmin tunnelma sisällä.


JTJ_6334-1JTJ_6348-5JTJ_6346-4JTJ_6368-1JTJ_6351-6JTJ_6357-7JTJ_6365-10


One of my new year's resolutions has been fulfilled for the first time: eleven friends, a baby and a cat gathered together today to enjoy a sunny brunch. By sunny I mean the theme of the whole thing, not the weather, which in Oulu has been the same for a whole week - snow, snow and more snow. Ugh.

6 comments:

 1. Täällä on kyllä lunta tosiaan! Aivan upeita kuvia..! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuntuu, että tosta lumesta pitäisi jotenkin nauttiakin. Täytynee lähteä suksien ostoon... Ja kiitos! :)

   Delete
 2. Olispa täällä etelässäkin lunta. Täällä on vaan kasapäin loskaa ties kuin monetta kertaa ja lumen sulaminen harmittaa aina vaan. Ihanan näköset syötävät teillä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kieltämättä lumi on kakssataa kertaa kivempi vaihtoehto kuin loska. :/ Toivottavasti siellä etelässäkin vähän pakastuisi.

   Ruuat oli kyllä supernameja!

   Delete
 3. POP-jengin listalta löysin sinut ja päätin kurkkia. Ja vitsit miten upea blogi sinulla!! Niin mahtavia kuvia, tykkään kyllä tosi paljon. Olipa onni, että klikkasin itteni tänne, teen sen kyllä tästedes toistekin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos!! Ja tervetuloa uudemmankin kerran. :)

   Delete