2015/02/22

Sell me a coat 'cause I feel cold

Räntäperhoset piiskaavat ulos hairahtunutta kulkijaa, mutta kulkija ei välitä. Miksi? Koska hänellä on takki, joka pitää perhoset loitolla ja eteenpäin ajavan tulen sisällä. Ladies and gentlemen, meet Acts wool.

Vaikka materian hankkiminen ei ole se kaikista ekologisin teko maailmassa, niin ainakin olen kannattanut suomalaista käsityötä oikein olan takaa - takki on oululaisen KIKSin armeijan säänkestävästä ylijäämävillasta valmistettu yksilö, tupsupipo rovaniemeläislähtöisen Vausti designin. Molemmat on valmistettu omien väritoiveideni  mukaan, ja molemmat toimivat niin pyöräillessä kuin metsässä tarpoessakin, säällä kuin säällä. Paljon paremmin ei kyllä varojaan voisi sijoittaa!


JTJ_4461-3JTJ_4480-4JTJ_4591-7JTJ_4611-12JTJ_4618-14JTJ_4606-10JTJ_4411-1A few months ago I bought the best coat ever from KIKS. The item is made from weather-proof wool and it goes perfectly with my Vausti design beanie! Both are designed and hand-made in Finland, according to my colour wishes. So I think money could've been spent way way worse!All photos by TP Photography

6 comments:

 1. Ihana takki ja aivan mielettömän hienoja kuvia!

  ReplyDelete
 2. Kaunis leikkaus takissa! Ja todellakin, upeita valokuvia ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös! Ja se tosiaan mahdollistaa pyöräilyn 100% - takaa pitkä helma jää hyvin pepun alle, ja väljyyttä on sen verran, että jalat mahtuvat polkemaan. :)

   Ja kiitän <3

   Delete