2015/02/17

Hunter's Dream

Terveiset sairasvuoteelta. Viiden päivän käheys ja kurkunpääntulehdusepäilyt vaihtuivat päivystyksen kautta influenssaan ja särkyjen epätoivoiseen unohtamiseen nukkumalla. Ihan tosi, olen ollut tänään hereillä jotain kolmen ja neljän tunnin välillä.

Vilttien keskellä minulla on seuranani karvakaveri, josta kaivoin yhden arkistokuvan joululomalta. Tyyppi sai silloin ensikosketuksensa lumeen. Ja voin kertoa, että koko viiden minuutin suorituksen ajan ilme sen kasvoilla oli täsmälleen samanlainen.


Smaug, meet snow


Greetings from the sick bed. I've got a bad flu and will be staying between blankets with my furry buddy for the rest of the week. Which brings me to this pic from last Christmas - Smaug getting in touch with snow for the first time. And let me tell you, the expression on her face was exactly the same for the whole five minutes she dwelled in the cold, white thing.

8 comments:

 1. Mahtava ilme ^_^ Ja pikaista paranemista!

  ReplyDelete
 2. Voi Kissiä! :D kurjaa kun sairastuit, ja vielä influenssa... tulehan pian kuntoon neito <3 ja muista hyödyntää nyt sitä perheen 2lahkeista palvelijan ominaisuudessa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei olla muuten toista kertaa yritetty viedä Smaugia lumeen. :D

   Ja kiitos! <3 Yritän parantua pian. Toi kakslahkeinen vaan on niin pirun kiireinen kokoajan, ettei ehdi hoitaa mua. ;/

   Delete
 3. Voi kissaparkaa. Suomen talvi voi olla traumatisoiva! :) Pikaista paranemista sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinhän se tuppaa olemaan. Lähes yhtä traumatisoiva kuin imuri tai koira! Ja kiitos. :)

   Delete