2017/11/02

Never enough pumpkins

Olen kirjoittanut samasta aiheesta kahtena edellisenäkin vuonna, mutta kun. On paras mausteaika vuodesta! Syksyisen lämpimät mausteet yhdistettynä kurpitsaan - tai kahviin - on jotain täydellistä. Harmi, että kurpitsat ovat aavistuksen rasittavia työstää (lue: veemäisiä pilkkoa), sillä muuten söisin niitä sesongin salliessa varmaan jatkuvasti. Menneenä viikonloppuna syntyi maukas keitto, mutta näissä kyseinen vihannes oli ihan vain rekvisiittana ja vegaaniseen latteen eksyi kurpitsan sijaan ihan vain maustesekoitusta. Pumpkin pie spice mix, rakastan sinua.

Pumpkin pie spice - againPumpkin pie spice - againPumpkin pie spice - againPumpkin pie spice - again

I've written from the same thing at least twice before, BUT. It's the best spice time of the year! All the warm tones combined with pumpkins - or coffee - is simply something one can call perfection. Too bad pumpkins are hell to cut into pieces, otherwise I'd probably be eating them all the time. On the passed weekend I made a pumpkin soup for the first time in a long time, but in these coffee pictures the vegetable was simply a prop and only spices were added to the vegan latte. pumpkin pie spice mix, I love you.

No comments:

Post a comment