2009/05/01

Mayday

Niinhän siinä kävi, että vapun tohinoissa unohdin kertoa kahdesta arvonnasta. Toinen, vielä käynnissä oleva on Nicolella, mutta Lauran arvonta valitettavasti umpeutui jo ._____. Harvapää bubble.

Anyhow, Mikaela haastoi kaikki bloggarit kertomaan vapustaan, mieluusti kuvien kera. Oma vappuaattoni päättyi vapaaehtoisesti ja rauhallisin mielin omaan sänkyyn jo ennen varsinaista kuun vaihtumista, mutta sen siitä saa kun aloittaa juhlinnan klo 12 päivällä ;)Puoliltapäivin tuli hiippailtua korruptiotapahtumaan, jossa tuote-esittelyn ohella oli ruokaa ja juomaa. Fiksuina ihmisinä kävimme työkaverin kanssa juuri tätä ennen lounaalla, sillä emme tienneet millainen tapahtuma oli kyseessä...


Siksi lautaselta ei löytynyt jättimäistä kukkurallista herkkuja. Salaattia, homejuustoa ja munkkia piti silti maistaa! (Kuka nyt kieltäytyy ilmaisesta ruoasta?)


Parituntisen hengailumässäilyn jälkeen suuntasin Oulun Ainolanpuistoon katsomaan, kuinka teknisen tiedekunnan fukseista tehtiin aitoja teekkareita. Itse uin samaisessa jorpakossa keväällä 2003, ja silloin ei ollut puhettakaan mistään auringonpaisteesta. Laanaoja oli jäässä, eli meitä uijia varten tehtiin avanto, ja taivaalta satoi räntää...


Pälli mikä pälli. Very kitsch kaulahuivi tarttui kirpparilta jo jokin aika sitten nimenomaan sen karmeuden vuoksi.


Viimeinen kerta opiskelijahaalarit päällä? Tältä näyttää toinen lahje edestäpäin.


...Ja tältä samainen lahje takaapäin ;)


Tyttöjä! (Juu, minä vasemmalla, minun huiskat oikealla)


Kun puistohengailu alkoi kyllästyttää, riensimme ystävän kanssa kauppaan. Aikomuksena oli myös hakea pizzaa, mutta kas kummaa kun ne unohtuivat... Uusintareissu ulos siis. En muuten oikeasti normaalisti ikinä jätä pizzan reunoja syömättä, en ymmärrä miksi niitä ei voi syödä. Tällä kertaa massu oli kuitenkin niin täynnä, että jostain piti luopua. Pizza maistui samalla kun katsoimme yhtä maailmankaikkeuden parhaista elokuvista, Velvet Goldminea (Christian Bale & Jonathan Rhys Meyers! Ja siis esiintyyhän leffassa myös Placebo, tai osa siitä ;).


Auringonlaskun aikaan oli hyvä kuvata joella. Lisää kuvia Flickrissä (linkki sivupalkissa). Pian tämän jälkeen unimaa kutsui, joten varsin rauhallisesti meni vappuaatto :)


...Aamulla olikin sitten hyvä herätä putsaamaan kylpyhuonetta! :D Normaali itseään kunnioittava bloggari ei kyllä julkaisisi tällaisia kuvia, mutta pistettäköön wapun piikkiin. My Little Pony -hame tuunattu vanhoista farkuista.


Piknikkiä varten pukeuduin hieman säädyllisemmin. Vappukengät olivat tänäkin vuonna hyvin perinteisiä - aina vappuaattona jalastani löytyvät pinkit Converset, ja seuraavan päivän piknikiltä keltaiset Lacosten ballerinat 8)

* takki - Vero Moda
* huivi - second hand
* hame - H&M
* sukkahousut - ?
* kengät - Lacoste
* laukku - Hello Kitty, saatu lahjaksi
* arskat - Glitter
* korvikset - Claire's
* päärusetti - Romeo&Julia


Perusilme. Viime aikoina käyttämättä jäänyt raitapaita hankittu BikBokista muutamia vuosia sitten.


Myös Mahtava Günther saapui piristämään piknik-seuruetta!


Pojilla oli käsilläseisonta/-kävelykilpailu, ja tämä herra voitti epäilyksettä.


Välillä piti nukkua ja nauttia auringosta.

Vapusta selvitty, orientoituminen vampyyrien maailmaan alkakoon...

7 comments:

 1. Ihaaana Günther :D

  ReplyDelete
 2. Minä oon kans kovasti yrittänyt nyt orientoitua. :) Ja tehnyt listoja. Jospa tästä vielä jonkilaisen kostyymin kasaa. Jee, bileet!

  ReplyDelete
 3. Voi ei, ihana tuo my little pony-hame!!

  ReplyDelete
 4. Siis hauskaa on ollut :) Raportointikin oli mukavan perusteellista ja Wappuista ;)

  ReplyDelete
 5. En kuule jaksanut minäkään odottaa kuun vaihtumista vaan lähdin himaan klo 23 ;O)

  ReplyDelete
 6. Yonna, toki!

  Nekku, hyvinhän se orientoituminen meni ;)

  mari, kiitos! :)

  whatsoever, oli kyllä kivaa, etenkin kun tajuaa jättää bileet kesken ajoissa ;)

  Mikaela, vanhoiksi tässä ollaan muuttumassa! ;)

  ReplyDelete
 7. Hauskaa vappua vielä jälkikäteen, ja hauskahan tuo tuntui olevankin!

  ReplyDelete