2009/05/07

DJBB

En tiedä mistä tätä räkää riittää, mutta jostain sitä tulee jatkuvasti. Muistutan niistäessäni erehdyttävästi elefanttia. Voi naapuriraukkoja. Toisaalta, joskus pitää antaa takaisin samalla mitalla. Viimeksi eilen heräsin päivänokosilta suomiräppiin - eikö teistäkin musiikki ole hitusen liian kovalla, jos kiviseinien läpi kuulee sanat omalta soittimelta soivan musiikin yli?

Musiikista puheenollen, harmittaa vietävästi että räkäpääni vuoksi täytyy jättää Don Johnson Big Bandin keikka tänään väliin. Jonkun toisen yhtyeen ollessa kyseessä voisin harkita keikkailemista sairaanakin, mutta DJBB laulattaa ja jamittaa niin paljon, ettei paikalla olosta tulisi mitään. Hytkymisen seurauksena ennestään heikko hapensaanti varmaan lakkaisi kokonaan. Enkä kuitenkaan halua kuolla ihan vielä.

Uusia biisejä voi kuitenkin kuunnella kotonakin, esim. MinunAvaruudessani. Vielä muutama päivä sitten kuunneltavissa oli koko uusi levy (joka ilmestyi eilen!! rahanpuutteessa en tosin voi ostaa sitä vielä), mutta nyt enää vain muutamia uusia veisuja. Taattua tavaraa, entiseen verrattuna ehkä rosoisempaa ja mausteisempaa. Ripaus erilaisia kulttuureja ja industrial-henkeä. En kyllä koskaan tule ymmärtämään, paitsi Tommyn maanläheistä ja nöyrää suhtautumista siihen mitä tekee, myöskään hänen kielensä taipumista riimittelemään niin käsittämättömän nopeaa tahtia! Herraa on muuten kiittäminen siitä, että liityin aikoinani Amnesty Internationaliin. Tommyhan on työskennellyt Amnestyn tiedottajana, ja luin erään haastattelun asiasta (muistaakseni Helsingin Sanomien Kuukausiliitteestä), joka oli se viimeinen niitti liittymiseeni.

Uusimman sinkun video on myös varsin viihdyttävä. Mutta tuleeko teillekin tästä mieleen Fatboy Slimin Weapon of Choice?ps. Ei unohdeta Fffridan maukasta arvontaa!

3 comments:

 1. DJBB on sellaista pomppua että sitä ei voi puolikuntoisena katsoa. Johan siinä taju lähtee! Itsekin pompin pumpun keikoilla kuin heikkopäinen vaikka aluksi olisikin olo ettei millään jaksaisi ;O) pysy kotona vaan!!

  ReplyDelete
 2. Hei, jos sulla on Spotify, niin sieltä voi kuunnella koko uuden levyn! :) Oon nyt pari kertaa kuunnellut sitä ja on kyllä aika erilaista kuin esim. edellinen levy. Varsinkin Dirt-niminen biisi :) Odottelen nyt vaan, et DJBB saapuu Treelle 22.5. Mulla on silloin samana päivänä vika tentti ja mikä ois parempi tapa aloittaa muka-kesäloma kuin mennä riehumaan sinne keikalle :>

  ReplyDelete
 3. Mikaela, ihan totta!! Harmittaa kyllä edelleen kun piti jättää välistä, mutta ehkä parempi on nyt parantua.

  Maajo, ei oo Spotifyta, mutta eiköhän toi levy tuu pian hankittua :) Mainio alku kesälomalle tosiaan, pidä hauskaa keikalla!!

  ReplyDelete