2009/05/24

Nightlife

Olipa melkoinen hurlumhej-viikko ja ikävä bloggausta kohtaan alkoi kasvaa sietämättömäksi! Nyt kuitenkin ruotuun paluu ainakin ensi viikoksi. Sen jälkeinen nettiyhteyteni on vielä kysymysmerkki.


Perjantaina käväisin Helsingissä, kun Nosturin täytti synkkä elektrorock - toisin sanoen ihana brittiläinen IAMX. Hikeä, kimallusta, erotiikkaa ja mieleenpainuvia saundeja tihkuva show ei suinkaan ollut ensimmäinen Suomessa, vaan bändi esiintyi samaisessa paikassa myös viime vuoden marraskuussa. Terminä bändi on kyllä väärä valinta tässä tapauksessa - kyse kun on trip-hop-yhtye Sneaker Pimpsin perustajan Chris Cornerin sooloprojektista, jota livenä täydentävät Janine Gezang, Tom Marsh ja Dean Rosenzweig.


Settilistan osalta keikka ei eronnut juurikaan marraskuisesta, muuten kuin uuden Kingdom of Welcome Addiction -lätyn biisien suuremmalla määrällä. Suuri pettymys oli toisen encoren kokonaan pois jättäminen. Siihen kun olisivat sisältyneet kaksi tuotannon parhaimmistoon yltävää kappaletta: Your Joy Is My Low ja After Every Party I Die. Samaiset biisit missasin marraskuussa, kun piti rientää viimeiseen majapaikkaan vievään bussiin. Vaan eipä tässä pettymyksessä jaksa kauaa velloa - energisyys, läsnäolon tunne ja kokonaisuudessaan hyvä fiilis yksinkertaisesti vievät voiton. Kipeistä pohkeista ja hieltä haisevista vaatteista ei puhuta.


Tällä kertaa majapaikkaan ei tarvinut kiirehtiä, sillä se sijaitsi puolivälissä päärautatieasemaa ja Hietalahden toria. Vanha kivitalo, tummat parkettilattiat, ylellisen pehmeä sänky - luksusta! Puhumattakaan violetista eteisen seinästä, jota vasten oli niiiiiin kiva toteuttaa omaa narsismiaan.

Illan asun virkaa toimittivat:
* wet lookit - Gina Tricot
* valkoinen pitkä toppi - Ellos
* valkoinen tuunattu t-paita - H&M (kätevästi näkyy peilin kautta otetussa kuvassa väärinpäin tuo teksti)
* nahkaranneke - H&M for men
* korvakorut - Romeo&Julia
* pinssi - IAMX


Ulos sateeseen mennessä nahkarotsi, valkomusta huivi ja Askot. Mustaan glittermeikkiin tälläytymisen mahdollisuuksia ei kaikesta huolimatta tule usein eteen, joten tilaisuudet on käytettävä hyväksi. M.A.C.'n luomiväri (black tied), musta glitterkajal, musta tavallinen kajal ja Make Up Storen twinkle eyeshadow on havaittu toimivaksi yhdistelmäksi tunnelman luomisessa - joskin hikisen hyppimisen myötä värin pakkautuminen viiruiksi luomivakoihin on väistämätöntä.

Kuvista huomaa, että päässä möllöttää melkoinen reuhka. Onneksi synttärilahjaksi luvattu kampaajakäynti odottaa ensi viikolla. Nyt kuitenkin painun luentomuistiinpanojen inventaarion mielenkiintoiseen maailmaan, ettei tarvitsisi jokaista seitsemää paksua mappia raahata toiselle puolelle Suomea siinä toivossa, että niiden sisältöä joskus jopa vilkaisisi. Kaveriksi raskaaseen projektiin tarvitaan Ben&Jerry'sin Chocolate Fudge Brownieta. Nam!

...Ja enhän minä malta olla laittamatta videotakin tänne. Edelliseltä levyltä, mutta nam tällekin!

3 comments:

 1. Kivan näköinen meikki. Ja hei, miten tuo tuunaus on tehty, teksti näyttää hauskan eläväpintaiselta?

  ReplyDelete
 2. Ihania nuo kuvat susta :)

  ReplyDelete
 3. sarakissa, kiitos. Paidan teksti on tehty ihan vain leveällä, littanalla siveltimellä :) Ja Sinooperin kangasväreillä. Keltaista on hivenen laimennettu vedellä, jotta roiskiminen olis helpompaa. Roiskeet ei siis näy edes ku läheltä katottaessa..

  mari, kiitos :)

  ReplyDelete