2009/05/20

Madness

Kun seuraavan kerran olen aikeissa muuttaa ihan vain muuttamisen halusta, voisiko joku ystävällisesti sanoa minulle kolme sanaa: älä edes kuvittele. Kyllä tämä on ihan järjetöntä puuhaa, se on taas huomattu. Sen sijaan, että tavarat olisivat nätisti laatikoissa ja/tai säkeissä ja hyllyt puhtaina rojusta, on joku tuntematon henkilö ja/tai pyörremyrsky ripotellut omaisuuteni pitkin poikin 34 neliön asuntoa. Valehtelematta tuosta neliömäärästä noin viisi on tällä hetkellä puhdasta lattiatilaa.

Käyn siis lievästi sanottuna ylikierroksilla, enkä voi pysähtyä, sillä sinä hetkenä lamaannun. Tänään on vielä kokoustamista ja huomenna lähdemme illalla saapuvan isukin kanssa kohti kotikontuja, josta reissaan perjantaina Helsinkiin, jossa luvassa hetkellinen rentoutus, josta luvassa lisää myöhemmin, jonka jälkeen lauantaiaamuna suuntaan kapsäkkieni kanssa takaisin Uleåborgiin, jossa järjestän pienet kemut. Puuh! Bloggailua luvassa siis todennäköisesti vasta sunnuntaina - sitä ennen turha toivo että ehtisin kirjoitella mitään tai edes lukea muiden juttuja! Kurjuus!

Edelliseen postaukseen lisäystä sen verran, että löytyihän sieltä Tuubista sitten se meidänkin ohjelma - joskin alusta puuttuu parisen sekuntia. Allekirjoittanut on se, joka alkukuviossa on yleisöstä katsottuna kaikkein vasemmanpuolimmainen eturivissä. Se, jonka selkä vilkkuu kokoajan, jonka ensimmäinen toe-touch-hyppy on sanoinkuvailemattoman surkea (joskin se jälkimmäinen, josta mennään suoraan maahan, on parempi kuin olisin luullut!). Enjoy ja toivottelen näin etukäteen riemukasta viikonloppua!


1 comment: