2012/03/09

Friday smile

Saran uutuuslätty kantautui käsiini tällä viikolla. Oma fiilis on kaikin puolin huomattavasti valoisampi kuin mitä melankolinen metalli antaa ymmärtää, mutta Alkava myrsky on niin hieno veto, että sen on ihan pakko toimia tämän viikonlopun soundtrackina.

Tänään taas kameroilla leikkimistä, huomenna tanssimista ja sunnuntaina - kuka tietää mitä. Velvollisuudet unohdetaan pariksi päiväksi, sillä niihin ehtii palata taas ensi viikolla liiankin kanssa. Mukavaa viikonloppua! :)
I got my hands onto Sara's new album this week. Although I'm feeling cheerier than the melancholy rock metal suggests, Alkava myrsky is such a beautiful song that it just has to be this weekend's soundtrack.

Today some playing around with cameras, tomorrow dancing and on Sunday - who knows. Responsibilities are dropped into a trash can for a couple of days, just to be returned to next week. Have a happy weekend!

4 comments:

 1. Kävin levyn ostamassa keskiviikkona. Ehkä 20 kertaa soinut läpi parin päivän aikana. Onko tämä paha? :)

  Oookei, odotetuin levy tänä vuonna. Ei pettänyt vähääkään. Mielestäni tämä Saran laajentunut ilmaisu aika suoraa jatkoa Meadow Islandista. Mahtava levy. Vuosisata parasta tällä hetkellä! Niin se piti sanoa, että metallia en levystä ole vielä löytänyt. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei paha ollenkaan! Musta levyn alkupuolisko on vähän turhan tasainen, aika samaa mitä Saralta ollaan ennenkin totuttu odottamaan. Instrumentaali I toimii vedenjakajana, ja jälkipuolisko on huippu. Ihanaa joka tapauksessa, että ollaan taas menty johonkin suuntaan eikä jääty paikoilleen! Ja kyllä sieltä metalliakin löytyy, jos niin haluaa kuulla. ;D

   Delete
 2. Tyk-kääääääääään!

  ReplyDelete