2012/03/17

Only if for a night

Öisiä Helsinki-kuvia.


HKI by night 5HKI by night 18HKI by night 21HKI by night 6HKI by night 16HKI by night 13HKI by night 9HKI by night 7HKI by night 2HKI by night 1HKI by night 12HKI by night 20HKI by night 14HKI by night 4HKI by night 23


Nightly photos from Helsinki.

11 comments:

 1. On siellä vaan keväistä, ku vertaa tänne pohjoiseen, missä kadut on vielä tosi monin paikoin jäässä. :p Tavallaan epistä, tavallaan ei. Kura ei oikein nappais.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on!! Oikeasti keväisiä = aurinkoisia kuvia luvassa myöhemmin. Toi kura ei kyllä oo kovin toivottava ilmiö, mutta sen kestää kun tietää, että lunta ei näy mailla eikä halmeilla. :P

   Delete
 2. Upeita! Onko nää sillä uudella objektiivilla otettuja? Saako udella, minkä merkkinen ja mallinen se on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! On sillä otettuja, tosin edelleen oon vakkarini, 35-millisen kannattaja, mutta kyllähän myös zoomille ja laajakulmalle on käyttöä. ;) Obska on Sigma 17-70mm f/2.8-4, jonkin sortin makro-ominaisuus on siinä myös ja kuvanvakaaja. Nelisensataa taitaa olla hinta. :)

   Delete
 3. Oi mitä kuvia! Mun yksi lempparirakennus on toi Arppeanum, se on vaan jotenkin niin <3 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mun piti ihan googlettaa että niin mikähän rakennus toi onkaan. :D Nimimerkillä ikinä varmaan Helsingin yliopiston tiloissa käynytkään..

   Delete
  2. Arppiksessa muuten on ilmainen museo, kannattaa käydä, rakennus on sisältäkin niin tunnelmallinen, narisevat lautalattiat ja se iso valurautarakenteinen portaikko on suorastaan harvinaisuus (+ hieno kuvauskohde) :)

   Delete
  3. Eikös niitä portaita on näkynyt sunkin blogissa joskus? ;) Täytyy pistäytyä!

   Delete
 4. Ihania Helsinki-fiiliksiä - hienoja kuvia, kauniita valoja ja värejä. :)
  (ja siis oikeasti tuo joku mies t-paidassa tuolla Finnkino-kuvassa?..aika sissi..vaikka tänään sai sentään kävellä auringonpaisteessa takki auki ja pipo kädessä, kun muuten tuli ihan liian kuuma)

  Olit varmaan jalustan kanssa liikkeellä? (tai lähinnä mietin, että millasia aukkoja & valotusaikoja käytitkään..)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kyllähän noita baarista kotiin lähteviä tyyppejä näkee välillä mitä kummallisemmissa vermeissä. :D

   Jalustaa ei ollut käytössä, parit sumukuvat on otettu aukolla f/1.8, muut vaihtelevasti f/2.8-4. Menemällä kuvan linkistä sen Flickr-sivulle ja sieltä oikean yläreunan "taken with Nikon D3000" -kohtaan saa metadatan kuvasta, sieltä näkee tarkemmat speksit jos ne kiinnostaa. Mä pystyn yllättävän hyvin kyllä (ainakin ajoittain :D) pitämään käden vakaana! :) Ja ISO-arvothan noissa on pilvissä, kohisee mielettömästi äh..

   Delete