2012/03/28

Paper Aeroplane

Kuvista voisi päätellä, etten viikonloppuna tehnyt muuta kuin söin hyvin ja napsin valokuvia eri vuorokaudenaikoina. Ei tosin liene kovin kaukana totuudesta.

Mäkelänkatu House of the Rising Sun 1 DSC_0086On the plane 2Snack Moomins!A Perfect Circle: BlueHouse of the Rising Sun 2 Snack + Bemu On the plane 1Snowing in Oulu


Looks like I did nothing last weekend but ate like it's the last day on Earth and took pictures at various hours. Well I guess that's not so far fetched.

9 comments:

 1. Ihania kuvia :) !

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. ;) En nyt maininnut sua nimeltä, mutta jos jotakuta kiinnostaa, niin Bemaryhan se siellä kermavaahtokaakaon taustalla maiskuttelee kakkua turkoosine kynsineen. :D

   Delete
  2. Suorastaan hämmentävää, miten toi kynsilakka sopii tohon sun herkkuhärdelliin. Oot sä vaan melkonen, ku taisit ihan tahallas ottaa tommosen mätsäävän kuvan ja mä huomasin ton värihomman vasta tänään, ku kattelin tota kuvaa, kjäh! Tosin ei siinä paljon ehtiny mitään värejä kattelemaan, ku oli vielä lautanen täynnä herkkua. Asiat tärkeysjärjestykseen, nääs. ;)

   PS. Saiskos muuten lainata tota kuvaa (esim. naamikseen tms.)? Tietty mainitsisin kuvaajan kyseisessä yhteydessä. :)

   Delete
  3. Hehee. :D Emmä sitä ihan tarkotuksella ottanut, tosin tätä ei kai saisi paljastaa.. ;) Mutta tokihan herkut on pääasia. Kuvaaminen vasta toissijaista. Ehkä.

   Ja toki kuvaa saa lainaksi, laitan sulle vaikka blogimeiliin sen! :)

   Delete
 3. Hei, mun on pitänyt kysyä tätä jo usemamin, mutten oo saanut aikaiseksi. Lusmu mikä lusmu.

  Niin jotta miksiköhän sun blogin kuvista jää aina puolet aukeamatta/näkymättä? =o Onko ne jotenkin erityisen isoja pakkauskooltaan? Kerran jätin testiksi lataamaan sun blogin ensimmäisen sivun, eikä puolessa tunnissa ollut tullut vielä näkyviin kaikkien päivitysten kuvat. ='( En oo törmännyt tällaiseen muissa blogeissa, enkä millään muillakaan nettisivuilla. Piti Villeltäkin kysyä, eikä sille oo tullut vastaavaa vastaan. Meidän kone ja netti on myös supernopea, joten hieman hämmentää. Tätä on jatkunut noin muutaman kuukauden, ehkä? Harmittaa, koska katselen kuviasi enemmän kuin mielelläni (ja minulla on tosi huonot hermot odotellessa)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei Minttu, kurjaa! :(

   Mullahan siis kaikki kuvat on nykyisin Flickrissä, ja sieltä ne on linkitetty blogiin. Eivät ole mitenkään erityisen suuria, mutta Flickrissä kuvat ovat huomattavasti parempilaatuisia kuin Bloggerin omassa kuvapalvelussa, ja lisäksi kun tulevat tuolla tavalla ulkopuoliselta taholta, niin ehkä se vaikuttaa lataukseen? Mutta tosi outoa, koska itsellä ei oo vastaavia ongelmia, enkä oo muiltakaan tuommosta kuullut. :( Mikä selain teillä on käytössä?

   Delete
 4. Käytän vaihtelevasti chromea ja mozillaa, joskus omalla koneella safaria. Tuo flick saattaisi vaikuttaa, vaikka en tosiaan oo itsekään törmännyt tähän ennen. Ja jotenkin nauratti ihan kun äsken avautuivat kaikki kuvat tästä yllä olevasta päivityksestä, mitä ei oo tapahtunut ennemmin. =D Valittamisen voima itsessään? xD

  Pitää tarkastella jatkossa asiaa ja valittaa tuolle sähkömiehelle jos vikaa ilmenee jatkossakin toistuvasti. Mukavaa kun en vielä oikein mitään tietokonejuttuja ymmärrä ettäkö voisin päätellä omalla järjellä mistä voi johtua.

  ReplyDelete