2012/03/19

Kaisaniemi - Hakaniemi

Lisää Helsinki-kuvia, tällä kertaa auringossa paistattelevista rakennuksista ja sähkölinjoista, joita jaksaisin kuvata loputtomiin.


Kaisaniemi 1Kaisaniemi 4Kaisaniemi 5Kaisaniemi 6Kaisaniemi 8Kaisaniemi 7Kaisaniemi 13 Kaisaniemi blue sky buildingKaisaniemi 14Kaisaniemi 15Kaisaniemi 11 Kaisaniemi blue sky wires buildingKaisaniemi 12 Kaisaniemi blue sky wires buildingHakaniemi 3Hakaniemi 2Hakaniemi 4Hakaniemi 6


More photos from Helsinki - this time with sunshine.

8 comments:

 1. Oivoi, niin tuttuja ja rakkaita maisemia että ihan liikutuin :) Jostain syystä toivoisin aina näkeväni sähkölinjoilla roikkumassa tennareita ja lenkkareita naruistaan, niin kuin elokuvassa Big Fish. Oxfordissa kaupungin nuorisolla on niin ikään tapana ripustaa vanhoja kenkiä sähkölinjojen päälle, tiedä sitten miten turvallista sellainen on ;D Big Fish -leffassa niillä oli kuitenkin -muistaakseni- jokin syvempi merkitys; olisiko ollut niin, että aina kun joku kyläläinen kuolee, yksi kenkä heitetään sähkölinjan päälle? En mene vannomaan, mutta jotain sellaista siinä oli..

  Upeita kuvia taas, kuten aina. Sinulla on kyllä joku superamera käytössäsi. :)

  Mukavaa ja keväistä maaliskuun loppua sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos! :') Miekin liikutuin noista sanoista. En kyllä muista mikä Big Fishissä oli ideana niissä kengissä - olisikohan ollut niin, että kenkiä ei siellä pikkuisessa yhteisössä tarvinnut, ja ne viskattiin menemään? Hmm. Säälittävää, kun ei muista (puolustaudun sillä että Big Fish ei kuulu lempi-Burtoneihini). New Yorkin Brooklynissa johdoilta roikkuvia tennareita näkyi myös paljon. Itselläkin olisi yhdet Converset, joilla pitäisi heittää vesilintua kun ovat niin rikki, mutta elättelen toiveita että saisin ne nimenomaan joskus jonnekin sähkölinjalle heitettyä. :D Ja niin, onhan Helsingin Kampin Narinkkatorillakin välillä roikkuvia Consseja näkyvissä!

   Super kamerani ei ole, aika perus kuluttajajärkkäri (ja haaveilen paremmasta). ;)

   Kiitos ja ihanaa loppukevättä sinullekin!!

   Delete
 2. Mua aina itteeni häiritsee sähkölinjat kuvatessa :D Varsinkin ulkomailla kun räpsii kuvia muuten hienoista rakennuksista ja maisemista mutta sitten siinä tietysti risteilee satajayksi sähkölinjaa ni arggh kyllä ärsyttää! Ne tuntuu aina olevan tiellä...Näissä kuvissa ne ei tosin häiritse yhtään, ne taitaakin ärsyttää lähinnä vain omissa kuvissa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hee. :D Kyllähän ne joskus häiritsee, mutta toisaalta pelkistetyt ja virtaviivaiset linjat miellyttävät, joten niitä myös kuvailee mielellään. <3

   Delete
 3. Todella hienoja kuvia taas kerran! Itsekin katselin Kaisaniemenkatua tänään aamulla ja mietin, että se on ehdottomasti yksi mun suosikkikaduista Helsingissä (tai no, se yksi pieni mutka siinä, ei ehkä koko katu ole niin hieno). Se talo, missä on ex-Wayne's Coffee (mikäköhän ihme sen nimi oli nykyään..?) on todella epäsuomalainen: harvoin on taloissa sellaista erottuvaa alaosa–yläosa -jakoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kaisaniemenkatu on kyllä harvinaisen mukava ollakseen kuitenkin melko suuri katu. Punavuoren ja Kallion pikkukadut ovat sitten tietysti vielä asia erikseen. ;) Hmm, ainakin tossa yhdessä talossa on edelleen Wayne's Coffee (Robert's Coffeen vieressä itseasiassa), mutten tiedä tarkotatko sitä..? Täytyypä katsella tota jakoa vähän tarkemmin tänään!

   Delete