2009/04/08

Naughty

Kilttikin tyttö voi olla tuhma joskus. Kilttikin tyttö voi rikkoa lupauksensa. Kilttikin tyttö voi kiivetä tikkaille, nostaa vaatekomeronsa ylimmäiseltä hyllyltä paketin ja myhäillen laskea sen lattialle, antaen ilta-auringon säteillä sen hohtavasta pinnasta.


Kiltti tyttö voi myös katkaista valkoisen, kiharretun nauhan ja repiä hohtavan paperin universumin tomuksi silmänräpäyksessä. Kiltti tyttö voi ihailla pronssisen väristä, kimaltelevaa boksia, vaikkakaan sen kannessa olevat kirjaimet eivät oikeasti anna mitään osviittaa sen sisällöstä.


Kiltti tyttö voi kenties miettiä hetken, mitä tulikaan tehtyä, ja palata sitten takaisin touhuihinsa. Kiltti tyttö voi nostaa laatikon kannen paikoiltaan ja...


Mutta katsokaa nyt niitä!!


Jos joku ei tiennyt, niin helmikuussa marssin kanta-asiakkaan alennussetelin kanssa Stockmannille, jossa olin tiiraillut ja sovitellut ja huokaillut Clarksin mustien nahka-avokkaiden perään. Sanoin myyjälle, että parempi olis laittaa kengät lahjapakettiin, jotten avaisi niitä ennen syntymäpäivääni. No, synttäreihin on vielä kuukausi, mutta...


Mielestäni kestin hyvin kuitenkin kaksi kuukautta, ja siitä minua palkittakoon ;) Olin sitä mieltä, että lauantaina oleviin viiskymppisjuhliin en halua laittaa Vagabondeja, enkä myöskään ihan juhlavimpia kenkiäni, enkä punaisia, joten vaihtoehdoksi jäivät nämä. Siksi lahjapaketin aukaiseminen vaivainen yksi (1) kuukausi etukäteen oli lähestulkoon sallittua. Todennäköisestihän voin käyttää näitä nyt tämän yhden päivän ajan, ja sitten ne joutuvat takaisin pimeään pahvilootaan (niisk) odottelemaan parempia kelejä. Oulun jäässä, loskassa ja kurassa kun ei edelleenkään ole järkevää melskata muuta kuin kumisaappaissa.

Kuvat eivät ehkä ole kaikista kerronnallisimpia popojen ulkonäön suhteen, but whadda you think?

10 comments:

 1. Voi nei, mää oon tässä viime aikoina kuolaillut samoja popoja Stokkalla, mutta ei oo kokoja, eikä kyllä rahaakaan moisiin :) Onnea siis uusille ihkulaiskengille!
  Ja saat toki synninpäästön synttäreiden aikaistuksesta puolestani. Hyviä juhlia siis ja pääsiäishulinoita kans!

  ReplyDelete
 2. mari, niinpä :)

  Leenu, voi ei, toivottavasti voitat lotossa ja saat kenkulit myöt itsellesi! Ovat nimittäin harvinaisen mukavat jalassa :) Ja kiitos synninpäästöstä ;) Glad påsk till dig också!

  ReplyDelete
 3. voi sua <:D <3

  girls gotta do what a girls gotta do :)

  ReplyDelete
 4. Hahaha, onneks olkoon synttäreitten johdosta sitten ;D <3 ! On noi kyll hienot !

  ReplyDelete
 5. hyppysellinen, hah, niinpä! ;D

  sarkku, kiitos :DD

  ReplyDelete
 6. Hih, aika hyvin mielestäni jaksoit odottaa joten nauti ihan rauhassa popoistasi ;O) Voit ostaa sitten uuden lahjan, tosin halvemman, kun on synttärien aika..

  ReplyDelete
 7. Mikaela, kiitos ;) Luulen kyllä, että kuohkea suklaakakku saa olla ainoa lahjani sitten kuukauden päästä..

  ReplyDelete