2009/04/24

Tunnistaisitko?

Mikaela haastoi!

Nyt (ja aiemminkin) on ollut liikkellä paljon faktahaasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 bloggaajaa tekemään sama edelleen.1 h i u k s e t

Jos en jostain käsittämättömästä energiapuuskasta johtuen ole jaksanut suoristaa tukkaani (kuten aion huomenaamulla tehdä) tai laittaa sitä kiinni, on se yleensä iso ja pursuileva. Pitkät, luonnonkiharat ja ilmavat hiukset tykkäävät lennellä eri ilmansuuntiin, eikä takuilta voi välttyä mitenkään päin. Yleensä minut löytää parhaiten tukkani perusteella.

2 l y h y y s

Suuri hiuskuontalo onkin kätevä apu etsittäessä minua ihmisjoukosta, sillä lyhyyteni vuoksi en juuri nouse esiin massojen keskeltä. Virallinen pituuteni taitaa olla 159,5 cm, mutta pyöristän sen aina sataankuuteenkymppiin.

3 p i n k k i

Tämä ei tietenkään ole itsestäänselvyys - osaanhan pukeutua myös mustaan, harmaaseen ja valkoiseen. Yleensä kuitenkin, jos tiedossa on jokin mukavan pirteähenkinen tapahtuma kuten festarit, vaaleanpunainen väri on menossa mukana. Tyllihame, Converset tai kaulahuivi näin esimerkkeinä. Jos minulla ei ole pinkkiä päällä, en tunne oloa itsekseni.

4 p i s a m a t

Mikaelakin mainitsi nämä naamaa peittävät ruskeanoranssit pilkut. Talvella toki häipyvät auringonpaisteen puutteen ja paksumman meikkikerroksen vuoksi, mutta kesällä täyttävät nassun kuin mikäkin lapsen sormivärileikkien lopputulos. On aikoja, jolloin toivon ettei pisamia olisi, ja aikoja, jolloin rakastan niitä. Luonnon polka dotseja löytyy toki muualtakin kuin naamasta - käsistä, jaloista, olkapäistä. Pikkusiskolla niitä löytyy myös kyynärtaipeista ja korvista!

5 m a a n i s u u s

Tätä ehdotti kaveri. Myönnän sen olevan totta - vaikka olenkin perusluonteeltani melankolinen ja kärsin lähinnä päinvastaisesta eli depressiosta, saan järjettömiä innostuskohtauksia. Ne voivat kestää tunnin, päivän, viikon tai harvemmin jopa kuukauden. Sinä aikana mikään muu asia ei tunnu kiinnostavan. Saan älyttömiä ideoita liittyen innostuksen aiheeseen ja kuvittelen voivani toteuttaa ne kaikki. Ja eritoten kuvittelen, että muut ovat kanssani samalla aaltopituudella ja saan vastakaikua ideoilleni :D


Haastetta on vaikea laittaa eteenpäin, sillä niin monilla tämä on jo ollut. Töihin joutuvat kuitenkin seuraavat: L, Laura, Suklaasydän, Sarkku (tai vaikka koko sweet vanityn porukka) ja Norppa. Ja kuka tahansa muu, joka tahtoo!

Wappukuva viime vuodelta on ensi viikon tunnelmissa valittu.


p.s. Kaappien tyhjennys jatkui kirpparipöydän täyttämisellä kaverin kanssa. Mikäli eksyt Oulun keskustan Second Hand Storeen, tsekkaa pöytä nro 124!

6 comments:

 1. Ihania juttuja! Toi hiusasia nauratti pitkään ;O)

  ReplyDelete
 2. Kiva osa! Vastasin siihen mekkokysymykseen omassa blogissa :D

  ReplyDelete
 3. Olen ihan täsmälleen yhtä pitkä/lyhyt kuin sinä ja ilmoitan sen aina kysyttäessä samalla tavalla pyöristäen kuin sinäkin ja pisamia löytyy myös jalkapohjistani...

  ReplyDelete
 4. Mikaela, hihi :)

  Ichigo, käynpä kurkkaamassa :)

  Anonyymi, jalkapohjissa! Hihii :)

  ReplyDelete
 5. Hih, meillä tosiaan on samoja piirteitä, voin allekirjoittaa kaiken muun paitsi luonnonkiharat ja pinkin värin (vaikka sekin kelpaa, mulla vain ei ole erityistä suhdetta sen kanssa). Luonnonkihara pörrö tosin olisi haavehiukseni:) Ja ihan pikkuisen lyhyempi olen kuin sinä, mutta ei kai se niin sentin tarkkaa ole! myös ajoittainen maanis-depressiivisyys on ihan tuttua, tunteista tulee helposti ne ääripäät. Hassua!

  ReplyDelete
 6. sarakissa, hassua tosiaan! Tässähän pitää joskus vielä törmätä ihan livenä, tarkistaa miten samanlaisuudet pitävät pintansa irl :D

  ReplyDelete