2011/11/10

Flesh and Bones

Tauluseinä on saanut lisää asukkaita. Joista jokainen on muuten oman asteluvun verran vinossa. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille, joka tunnistaa kaikki! (Reiska sua ei lasketa)


taulut1taulut2taulut3taulut4

There are new tenants on my own wall of fame. Recognise them all?

9 comments:

 1. En lähe ees yrittään (isoin kuva muistuttaa kyllä Brian Molkoa?) :D Mutta aivan mahtavan näkönen, itellä on kesästä asti ollu suunnitteilla saman tapanen rykäelmä, joskin eri värisillä kehyksillä mutta suhteellisen samansävysillä kuvilla, joten lopputulos on varmaan aikamoinen värioksennus xD

  ReplyDelete
 2. Paria epäselvää lukuunottamatta check! :) Tosin niidenkin auttamista voisi auttaa isommat kuvat, ehkä :D

  ReplyDelete
 3. Jocke <3 Ja tunnistin siis peräti muitakin, mut se oli tärkein :D <3

  ReplyDelete
 4. Pia, ihan oikeaan osuit. ;) Ja kiitos! Oikeasti mäkin olen alusta asti halunnut mahdollisimman sekavan ja värikkään kokoelman tauluja, mutta koska toi kyseinen seinä (tai asunto ylipäätään) ei oikein sovellu sellaiselle, oon koittanut vähän rauhoittaa kokonaisuutta.

  J, jee! Varmaankin toi Briin + Jocken välissä oleva vaakakuva sekä James Blaken alla oleva pieni ovat ne hankalimmat?

  Henskis, ^___^ Jocke on aina Jocke. Ja oliskohan sillä tossa kuvassa nahkahousutki viä <3

  ReplyDelete
 5. Höh, miksei mua lasketa :D No mutta kyllä mä tunnistin ja huomasin kaikki uudet! :D

  ReplyDelete
 6. Reiska, just siksi. :D

  Kazza, kiitos!

  ReplyDelete
 7. Sulla on niin symppis seinä! <3 Mulla on kotona kans valokuvaseinä ja oon luovuttanut jo siinä mielessä että ne koskaan pysyis suorassa, valokuvaseinä kun on nimittäin vastapäätä ulko-ovea, joten aina kun oven vetää kiinni, kaikki kehykset menee ihan vinksinvonksin:D

  ReplyDelete
 8. aini, kiitos! ^___^ (Luin tosta muuten ensiksi jostain syystä, että "sulla on symppis nenä" :DDD) Ulko-ovilla on kyllä taipumusta tollaseen, toi on onneksi ulkoseinä, eikä mitkään ovet häiritse. Vinossa ne on silti.

  ReplyDelete