2011/11/04

Neiti nimeltä Florence

Florence + The Machinen Lungs oli siinä määrin pilviin vievä kokemus, että toista levyä odotettiin kieli pitkällä - enkä varmasti ollut ainoa. Ceremonialsilla oli suuret saappaat täytettävänään, ja vaikka sävelien painavuus voi olla liikaa joillekin, omasta mielestäni odotukset ja todellisuus osuvat yksiin niin hyvin kuin tässä maailmassa vain voi. Miljoona ihastuksen huokausta.

Levystä lisää LP'n puolella, juhlistakaamme julkaisua täällä kera upeiden kuvien - starring punapäinen, käsittämättömän upeaääninen Florence Welch. Hän on tämän syksyn muusa numero kaksi.


Photo: Tom Oxley/NME

Photo: Tom Oxley/NME

Photo: Claire Morris/NME

Photo: Richard Johnson/NME

Photo: Guy Eppel/NME

Photo: Tom Oxley/NME

Photo: Tom Oxley/NME

 Photo: Tom Oxley/NME

 Photo: Dean Chalkley/NME


Florence + The Machine's debut Lungs was something that took you straight away to the clouds with its unbelievable sound. The second album, Ceremonials, came out this week and though the epicness of the songs may be too much for some, and it had some fairly big boots to fill, it succeeded. Love! So let's celebrate the occasion with some brilliant photos of the red-headed goddess called Florence Welch. She is my this fall's muse number two.

All photos NME, more here.

3 comments:

  1. Kuulostaa siltä, että tämän levyn myötä on itsekin alettava diggailla. Jo arvostelusi LP-blogissa herätti kiinnostuksen, ja tuon biisin kuunneltuani haluan kuulla lisää. :)

    ReplyDelete
  2. Nekku, kiits! Itseasiassa nyt kun asiaa pohdin, niin Florencella ja Kate Miller-Heidkella on kyllä jotain yhteistä, joten varmasti tykkäisitkin. :)

    ReplyDelete