2011/11/05

Läpi syyskuun, läpi repaleisen lokakuun


Aika häviää jonnekin. On jo marraskuu ja töistä kotiin lähtiessä on säkkipimeää, mutta auringon sattuessa paistamaan päivät ovat kuin Keski-Euroopassa - lämpimiä ja kuivia. Mihin tässä talvitakkeja tarvitaan? Toivottavasti johonkin, sillä yksi syy odottaa lunta ja pakkasia on viime talvena hankittu superlämmin parka. Jostainhan sitä täytyy iloa repiä talvisinkin, right?

Mutta vielä ei ole lunta tuomassa valoa, vaan synkkyyden läpi täytyy yrittää rämpiä sokkona. Antakaamme musiikin johdattaa tietämme.(Tiedän, lokakuu oli ja meni mutta playlist viivästyi ja sitäpaitsi, nimi tulee JJ72'n hienosta kappaleesta.)


Time just flies by. It's November already! Dark, grey and gloomy all the time, blah. Luckily there's music to get us through the murky days. Here's my autumn playlist number two.

Picture tumblr

7 comments:

 1. Ihana tuo kuva!! Ja vain yksi sama biisi listalla, oho :D

  ReplyDelete
 2. Reiska, NO OHO tosiaan. :DD

  ReplyDelete
 3. Sama ongelma. Toissa talvena hankittu parka, joka on sen verran lämmin, että ennen kuin lämpötila laskee alle nollan, niin ei kannata edes ottaa takkia kaapista esiin.

  ReplyDelete
 4. NOJOO. Joka aamu mietin, oisko pitäny laittaa jo villakangastakki, mut sit huomaan, että se ois ehkä vielä pikkasen liikaa. Yllättävän lämpimiä on vielä päivät. Upouusi villakangastakki SEKÄ upouusi toppatakki saavat vielä odottaa :-) !

  ReplyDelete
 5. Olli, niinpä. Toisaalta, ongelmaa voi vähän yrittää kiertää jättämällä takki napittamatta. ;)

  Kissaämmä, samma här! Ja iltaisin/öisin on myös kylmää, mutta päivällä on vaan ihan tuskaista paksussa takissa. Saavat uudet ja vanhatkin vähän vielä odottaa.

  ReplyDelete
 6. Empä kyllä muista, koska olis ollu marraskuun seittemäs ja lumeton maa, ankeeta kerrassaan :/ (Joku aika sitte torilla oli kyllä japanilaisten tekolumi-viritelmä.... :D)

  ReplyDelete
 7. Pia, todella ankeaa! Ei tekolumi taida tässä konkurssissa paljoa auttaa. :D :/

  ReplyDelete